letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (1 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (2 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (3 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (4 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (5 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (6 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (7 av 9)1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm (8 av 9)

1 natt för 2 inkl. frukost på The Winery Hotel i Stockholm

1 095 kr
1 500 kr
Köpta
90+
Spara
27%
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till The Winery Hotel – en vingårdsdestination och ett urban winery hotel. Med egen vinframställning på hotellet och vingården Terreno i Toscana upplever ni här ett unikt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

Det här ingår

  • Övernattning i superior dubbelrum
  • Inkl. frukostbuffé
  • Tillgång till gym och utomhuspool
  • Koppla av i vinbarerna och smaka på hotellets eget framställda vin
  • The Winery Hotel är beläget i Solna 

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning sön-ons t.o.m. 15 augusti 
  • Bokningsinformation hittar du längre ner på sidan. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning och ombokning är ej möjligt efter bekräftad bokning av hotellet

Mer om dealen

En vinproducerande hotellupplevelse

The Winery Hotel är både ett hotell och en fungerande vingård. Här kan gästerna följa vinproduktionen från druva till flaska och delta i vinprovningar, vilket ger en unik och lärorik upplevelse. Tips! Boka in en vinprovning för att lära er mer om vin.

Boende och faciliteter

Hotellet erbjuder moderna och stilrena rum utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Dessutom finns en takpool med fantastisk utsikt över Stockholm, perfekt för avkoppling.

Restauranger och barer

På The Winery Hotel finns två restauranger, en vinbar och en takbar öppen på sommaren högst upp på hotellets takterass. I Terreno Kitchen serveras lunch och middag, fokus ligger på smakerna i vinet och maten skapas därefter. Gallo Nero är en italiensk trattoria med en meny inspirerad av det goda, toskanska köket. I lobbyn ligger vinbaren Winemaker's Bar varifrån vinprovningar och guidade turer startar och på taket är Winery Rooftop Terrace belägen med en vacker utsikt över hustaken. Tips! Boka middag i någon av hotellets restauranger för en smakrik upplevelse.

Om The Winery Hotel

The Winery Hotel är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Med egen vintillverkning i lobbyn erbjuder hotellet gästerna ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas – med vinet i fokus.

Hotellets design är inspirerad av vintillverkning. Vid incheckning möts gästerna av vin som lagras på ekfat bakom en glasvägg i receptionen. Hotellets exteriör har en industriprägel som kontrasteras av ett interiör med influenser från Toscanas lantliga charm och det urbana Brooklyn.

The Winery Hotel är ett paradis för vinälskare och erbjuder en unik upplevelse där vinets värld står i centrum.

Säljes av

The Winery Hotel AB
Organisationsnummer: 556922-0634
Rosenborgsgatan 20
169 74 Solna
Fullbokat datum: 15 juli
- Köp din deal för att erhålla din unika dealkod.

- Kontakta hotellet via mail och uppge din kod i din bokningsförfrågan.

-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.