Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 krPaketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (1 av 7)Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (2 av 7)Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (3 av 7)Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (4 av 7)Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (5 av 7)Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr (6 av 7)

Paketerbjudande Skara Konsthotell inkl. middag och spa fr. 1349 kr

Lägg till deal till favoriter

Bo på en konsthall? Det går! Skara Konsthotell har en egen konsthall med fina verk av kända konstnärer som Zorn. Välj mellan olika paket inkl. middag och tillgång till spa.

Höjdpunkter

  • Enkelt att ta sig till hotellet med bil: Beläget nära E20-vägen i Skara
  • Den intilliggande konsthallen har verk från kända konstnärer som Anders Zorn, Bruno Liljefors, Carl Larsson, Jenny Nyström
    och många andra
  • Här får du bra service och mysig atmosfär i smakfull och modern inredning

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • När du klickar på köp skickas du vidare till Risskov där du registrerar dig som kund och nyttjar erbjudandet
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Risskov 

Mer om dealen

Konsthotellet erbjuder lilla extra och är omtyckt för sin fantastiska service och mysiga atmosfär med smakfull, mysig och modern inredning.

Hotellet är kanske mest känt för att det har en egen konsthall med verk från kända konstnärer som Anders Zorn, Bruno Liljefors, Carl Larsson, Jenny Nyström och många andra. Det kan till och med vara den största privata samlingen av Anders Zorn-tavlor i Sverige och det var hotellets grundare, Lars-Göran Blank, som samlade på sig konsten i sin privata samling. Det kostar ingenting att besöka konsthallen och konsten syns överallt på hotellet. 

Deal säljes av

Risskov Bilsemester
Organisationsnummer: 102027-3114
Vilangatan 4
532 37 Skara