letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowlingBoende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (1 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (2 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (3 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (4 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (5 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (6 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (7 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (8 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (9 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (10 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (11 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (12 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (13 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (14 av 16)Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling (15 av 16)

Boende på Häringe Slott för 2: bubbel, tvårätters, frukostbuffé och bowling

2 750 kr
3 990 kr
4,8
(4)
Köpta
20+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Ta en paus från vardagen och checka in på Häringe Slott, 25 minuter söder om Stockholm - granne med skärgården och ett stort naturreservat. Det sitter mycket historia i väggarna på det gamla stenslottet från 1657, passa på att ta en rundtur och utforska alla salonger och kusliga underjordiska gången. I stensalen finns det gott om soffgrupper och fåtöljer - en perfekt plats för att avnjuta fördrinken, innan det är dags för kvällens middag. Under kvällen får ni även bekanta er med Torstens Kreugers gamla kägelbana och prova att bowla som på 1930-talet Dagen efter står en härlig hotellfrukost uppdukad i slottet.

Det här ingår

 • Övernattning i dubbelrum eller twin room för 2 personer
 • Frukostbuffé
 • Välkomstbubbel vid ankomst
 • 2-rätters middag med en förrätt och en varmrätt
 • 1 timmes bowling

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning måndag-fredag t.o.m. 30 juni 2024
 • Dealen gäller ej under perioden 20 april - 3 maj, samt midsommarafton 21 juni 2024
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta Häringe Slott för att se vad som gäller för just din familj
 • Häringe Slott är hundvänliga, det tillkommer en avgift på 350 kr och bokas vid bokningstillfället
 • Kontantfritt hotell
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Häringe Slott har en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Dit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att roa sig, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Häringe Slott har Sveriges äldsta bowlingbana i original från 1930-talet. Kloten har bara två hål och klotreturen är mekanisk. Ni bor i slottets flyglar, frukost och middag serveras i slottets matsalar.

Säljes av

Häringe Slott
Organisationsnummer: 556244-8208
Häringe Slott
13791 Västerhaninge
Öppet alla dagar i veckan
08 - 504 204 40Ring
-Bokas via telefon eller mail.
-Uppge Let's dealkoden vid bokning.