letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms HerrgårdEn natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (1 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (2 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (3 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (4 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (5 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (6 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (7 av 9)En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård (8 av 9)

En natt inkl. middag för 2 på Dufweholms Herrgård

2 295 kr
3 390 kr
Köpta
7
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

På Dufweholms herrgård möter dåtidens charm dagens standard i en härlig och romantisk mix. Herrgården ligger ca 30 minuter från Norrköping och ca en timmes bilfärd från Linköping, Nyköping och Örebro. Dufweholm erbjuder gott om avkoppling i herrgårdens spa- och relaxavdelning samt härliga promenadstigar i de vackra omgivningarna.

Det här ingår

  • Övernattning för två personer
  • 1-rätters middag för två
  • Frukostbuffé

Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning fredagar t.o.m. 31 januari 2023
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Spaentré ingår inte i dealen men kan köpas till på plats
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende
  • Gäller ej för bokning under jul- och nyårshelgen

Mer om dealen

Romantiskt herrgårdshotell mitt i vackra Sörmland

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt herrgårdshotell, med lång och spännande historia, beläget mitt i vackra Sörmland. Här blandas den dåtida charmen med dagens standard så att du kan njuta av din vistelse till fullo. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration. Du kan besöka herrgårdens spa- och relaxavdelning eller promenera i vackra miljöer. Nere vid lusthuset har såväl Engström som Zorn hittat sin inspiration och målat illustrationer.

Njut av lokalt mathantverk

När du besöker Dufweholms Herrgård kommer du också att få en härlig matupplevelse. I det prisbelönta köket lagas mat anpassad efter säsong, och i de vackra matsalarna kan du njuta av en meny med råvaror hämtade på gårdar runt om i Sörmland.

Säljes av

Dufweholms herrgård
Organisationsnummer: 556195-0279
Dufweholms Herrgård
641 92 Katrineholm
Gäller ej för bokning under jul- och nyårshelgen.
0150-754 00Ring
- Bokas via telefon eller mail.
- Uppge kod vid bokning.
- Dealen gäller t.o.m. 31/1 2023