letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDSMinikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (1 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (2 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (3 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (4 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (5 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (6 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (7 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (8 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (9 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (10 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (11 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (12 av 14)Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS (13 av 14)

Minikryssning för 2-4 personer från Köpenhamn till Oslo med DFDS

498 kr
2 175 kr
Köpta
10+
Spara
77%
Lägg till deal till favoriter

Du behöver inte resa långt eller vara borta länge för att få känslan av att vara på semester. Res på en minikryssning till Oslo och få en semester full av upplevelser på lite mindre än två dygn. Du får två kvällar med avkoppling, god mat och taxfree-shopping.

Minikryssning till Oslo för 2-4 personer i en insides standardhytt t/r.
498 kr
2 175 kr
Minikryssning till Oslo för 2-4 personer i en standardhytt med havsutsikt t/r.
698 kr
3 075 kr
Minikryssning till Oslo för upp till 2 personer i en Commodore Class-hytt t/r inkl. frukost.
1 898 kr
4 575 kr

Det här ingår

 • Minikryssning från Köpenhamn till Oslo för 2 personer
 • Två kvällar och nätter ombord med tid att njuta av god mat, titta på liveunderhållning och utforska Tax Free-butiken
 • Vistelse i Oslo. Se avgångstider och antal timmar i Oslo när du löser in dealen hos DFDS
 • En paus från vardagen med nära och kära
 • Tid att besöka stadens mest populära sevärdheter, restauranger och shoppingstråk!
 • Alla inlösta deals omfattas av DFDS resegaranti

Användarvillkor

 • Dealen gäller avresa fr.o.m. 5 augusti t.o.m. 18 december 2024 
 • Dealen måste lösas in hos DFDS senast 15 oktober 2024
 • Boka gör du via DFDS. Ange din Let’s Deal-koden i samband med din bokning
 • Vi reserverar oss för utsålda datum/hytter
 • Det är ett begränsat antal hytter som avsätts till den här dealen – Först till kvarn och endast bekräftade bokningar gäller
 • Se tillgängliga avresedatum hos DFDS:s bokningskalender
 • Barnpolicy: barn i åldrarna 0–3 år reser gratis såvida de inte behöver egen säng
 • Åldersgräns: 18 år utan sällskap av förmyndare
 • Ångerrätt i 14 dagar så länge du inte har bokat resan
 • Priset är baserat på värdet vid en viss tidpunkt. Värdet kan variera beroende på efterfråga, säsong och valutaskillnader 

Mer om dealen

Obs! Du väljer avresedatum när du löser in dealen hos DFDS. Det gör du genom att trycka på länken under användarvillkor. Du får också länken skickad till dig via mejl tillsammans med deal-koden.

Våra bästa Oslotips!

Ge dig ut på ett enastående äventyr för att utforska Oslos fantastiska landskap, rika historia och pulserande kultur. Fördjupa dig i den förtrollande skönheten i fjordarna, de pittoreska parkerna och de charmiga stadsdelarna.

Kultur

Oslo är också en fristad för konstentusiaster. Besök det berömda Nationalgalleriet, med världsberömda mästerverk, inklusive Edvard Munchs "Skriet". Utforska den samtida konstscenen på Astrup Fearnley Museum eller bli inspirerad av den innovativa arkitekturen i Barcode Project längs stadens strandpromenad.

Oslo för barn

Oslo är ett paradis för barn, och erbjuder en uppsjö av engagerande och lärorika upplevelser som kommer att fängsla unga sinnen och skapa bestående minnen. Från interaktiva museer till spännande utomhusäventyr, det finns något för alla barn, oavsett ålder eller intressen. För spirande forskare och nyfikna sinnen är det norska vetenskaps- och teknologimuseet ett absolut måste-besök. För en touch av magi, planera ett besök på Norsk Folkemuseum, där dina barn kan ta ett steg tillbaka i tiden och uppleva Norges rika kulturarv.

Om DFDS minikryssningar till Oslo

På DFDS:s minikryssning får du tid till sådant som du annars kanske inte hinner med. Du får njuta av två kvällar till sjöss med avkoppling och nöjen. Ombord finns allt du behöver i din omedelbara närhet. Shoppa i Tax Free-butiken och ät goda middagar med havsutsikt. Dessutom får du en vistelse i vackra Oslo, där du kan ta en promenad i Vigelandsparken, gå på sightseeing eller njuta av en god lunch och lite shopping på Aker Brygge.

Säljes av

DFDS
Organisationsnummer: DK14194711
Akershusstranda 31
0150 Oslo
Reseperiod: 5/8-18/12 2024
Dealen måste lösas in hos DFDS senast 15 oktober 2024