Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
KBT-samtal, 5 tillfällen

KBT-samtal, 5 tillfällen

1 995 kr
5 000 kr
Köpta
2
Spara
60%
Lägg till deal till favoriter

Är du trött, nedstämd, har en fobi du vill bli av med, eller behöver ventilera något annat som rör ditt liv? Med fem tillfällen KBT-samtal, varav första tillfället är avsatt för konsultation, så har du nu möjlighet att ta tag i de saker som du kanske skjutit åt sidan och inte haft tid eller ork till. Konsultationen är till för att terapeuten Line ska få veta vad just du behöver ha hjälp med. Därefter fortlöper era samtal med en mer djupgående behandling där utgångspunkten är just du och dina behov.

Höjdpunkter

  • KBT-samtal
  • Fem tillfällen
  • Inleds med konsultation för bästa möjliga hjälp
  • Line Aas är diplomerad terapeut med kognitiv beteendeterapi som inriktning. Hon handleds kontinuerligt av Cecilia Croona Olde, leg. psykolog och leg. psykoterapeut
  • Line Aas på Instagram

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 21 maj 2020
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Av-/ombokning senast 48 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

KBT är en kognitiv beteendeterapi som alltid inleds med en noggrann beteendeanalys med inlärningsteorin som utgångspunkt. Man analyserar vad som är det problematiska beteendet, vad det är som utlöser det och vilka konsekvenser det får. Med andra ord: Vilken funktion beteendet fyller. Först därefter kan man se vad man behöver göra för att en ny inlärning ska komma till stånd.

I KBT ingår en del undervisning. Terapeuten är alltid tydlig med hur behandlingen kommer att se ut och varför man använder en viss metod. Det innebär att klienten får generella kunskaper om, men också ökad kännedom om sina egna, psykiska och kroppsliga mekanismer. Ett centralt behandlingsinslag är exponering. Det innebär att man gradvis utsätter sig för det man har svårt för, i hanterbara steg, så pass länge att rädslan eller ångesten minskar. Eftersom det man tror ska hända, att ångesten stiger till outhärdliga höjder, aldrig inträffar, så sker en ominlärning. Andra vanliga metoder inom KBT är beteendeaktivering, rollspel, beteendeexperiment och avslappningsövningar.

Om terapeut Line Aas

Lina Aas är utbildad i KBT, PTSD, ACT, Mindfullness, konflikthantering med mera. Hon har sedan 2003 även varit utbildad beteendevetare och har sedan det arbetat med konflikthantering, handledning, personer i kris, bland annat arbetat på skyddat boende. Samtalen sker på Leva KBT, beläget precis vid stationen Sickla Uddes tvärbanehållplats. Det går även att ta sig enkelt med tvärbanan från Gullmarsplan eller med buss från Skanstull mot Sickla.

Deal säljes av

Terapeut Line Aas
Organisationsnummer: 7111161324
Båtbyggargatan 12
120 68 Stockholm
Efter överenskommelse
070-092 81 51Ring
Ring eller maila för bokning och uppge Let's dealkoden vid första tillfället