letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (1 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (2 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (3 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (4 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (5 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (6 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (7 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (8 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (9 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (10 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (11 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (12 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (13 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (14 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (15 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (16 av 18)1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås (17 av 18)

1 natt för 2 inkl. pool club och middag på The Steam Hotel i Västerås

2 795 kr
3 790 kr
Spara
26%
Lägg till deal till favoriter

Boende för två på vackra The Steam Hotel i Västerås med slående utsikt över Mälaren. Under er vistelse får ni tillgång till deras fantastiska pool club efter att ni njutit av en utsökt trerättersmiddag på hotellets huvudrestaurang The Chamberlin Grill. Middagen i Chamberlin Grill med inspiration ifrån den amerikanska bistron. Välj själv förrätt, varmrätt & dessert på plats med möjlighet till uppgradering Chefs Choice. Innan utcheckning dagen efter njuter ni också av en god frukost.

Det här ingår

 • Tillgång till pool club från 20:00–22:30 på ankomstdagen (18-års gräns)
 • Övernattning för 2 hos The Steam Hotel i Västerås
 • Trerättersmiddag i huvudrestaurang The Chamberlin Grill
 • Frukost

Användarvillkor

 • Gäller med ankomst 25 mars – 30 april och incheckning söndag – fredag
 • När du har mottagit din kod efter köp, kan du söka efter tillgängliga datum och genomföra din bokning i bokningskalendern
 • Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Kom ihåg att kontakta hotellet och boka in dig för att köpet skall vara giltigt
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

LATE NIGHT VOLTAGE

Solnedgång och eldrelax på Voltage Lounge (pool club).

Ni äter en tidig middag i vår huvudrestaurang Chamberlin och sitter till bords nån gång innan 17.30. Medan ni njuter av en härlig förrätt, huvudrätt och efterrätt bygger ni upp förväntningarna på kvällsdoppet på Voltage Lounge.

Efter middagen är det dags att klä på sig badrocken och vandra till Voltage Lounge, klockan närmar sig 20.00. Våningen bjuder på en pool som ligger i mörker upplyst med levande ljus. Välj att varva ner i eldrelaxen eller värma upp dig i den enorma bastun.

Här finner ni också en magisk bardel med pulserande musik, det är här du beställer ett glas bubbel innan du kliver i utomhuspoolen och kikar upp mot den vackra himlen och ut mot sjön Mälaren. Var kvällen slut nu tänker du? Absolut inte, om du så inte vill! Byt om lite snabbt och utmana varandra i en omgång shuffle board eller varför inte knata upp till hotellets Gin bar på Turbine Lounge. När ni är klara väntar ert industriromantiska hotellrum med nybäddad fluffig säng. Innan ni rundar av er vistelse får ni inta och njuta av dagens viktigaste mål - frukost!

Säljes av

The Steam Hotel
Organisationsnummer: 559009-9700
Ångkraftsvägen 14
721 31 Västerås
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
Efter köp använder man sin kod för att se datum och genomföra sin bokning. utan kod ser man inte valbara datum och man kan inte genomföra sin bokning.