letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form!Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (1 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (2 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (3 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (4 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (5 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (6 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (7 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (8 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (9 av 11)Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form! (10 av 11)

Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni – Maxa Din Form!

1 995 kr
Köpta
2
Lägg till deal till favoriter

iChallenge Sälen 8-11 juni: Träningsweekend med Skistar – träningspass, tävlingar, föreläsningar och mycket mer! Utmana dig själv, prova nya träningsformer och njut av allt det som Sälen har att erbjuda. 

Det här ingår

 • Träningshelg i Sälen – iChallenge 8-11 juni
 • Inspirerande träningspass, expertledare och högintensiv träning
 • Välj mellan 20 olika aktiviteter fördelade på 150 tillfällen 
 • Få tillgång till samtliga aktiviteter och pass som erbjuds under helgen
 • Välj mellan olika matpaket och boenden till förmånliga priser

Användarvillkor

 • Dealen gäller 8-11 juni 2023
 • Boende ingår ej, men kan bokas till reducerat pris här
 • Boka träningsbiljett här
 • Ange koden du fått i orderbekräftelsen från Let's deal i kundkorgen genom att klicka på ”Jag har en kod”
 • Matpaket ingår ej men kan bokas till för förmånligt pris
 • Köpt deal återbetalas ej

Mer om dealen

Under helgen kommer det att erbjudas minst 20 olika typer av aktiviteter, ca 20 instruktörer/profiler och över 150 pass som ni kommer kunna välja mellan och boka. Coacherna släpps löpande och längre ner kan du läsa mer om vilka typer av aktiviteter som erbjuds.

I träningsbiljetten ingår alla pass på schemat och inget kostar extra på plats. Du bokar boende via deras samarbete med Skistar. När schemat är klart och lanserat så kommer ni kunna boka er på de pass ni vill gå på i deras app. 

I träningsbiljetten ingår samtliga aktiviteter och pass som de erbjuder under helgen. Aktiviteterna är noga utvalda för att ge er en bra mix av roliga, utmanande, utbildande och inspirerande pass samtidigt som ni får en unik upplevelse av den natur som Sälen erbjuder. 

Boende

Under iChallenge helgen har de reserverat det bästa boende för alla sina träningsgäster, så nära Experium och alla aktiviteter det bara går. Tillsammans med Skistar kan de även erbjuda förmånliga priser på boende under helgen. Det rekommenderas att bokar tre nätter, 8 - 11 juni. 8:e juni är det incheckning och välkomstskål, 9 - 11:e tränar ni och har kul och 11:e efter lunch är det hemresa. Här kan du läsa mer om de olika varianterna och klicka dig vidare till bokningen som sköts av Skistar.

Matpaket

I Lindvallen och Experium finns en hel del olika restauranger och för er som bor i lägenhet så går det självklart att laga maten hemma. Men för er som vill, kommer det tillsammans med Skistart tagits fram olika matpaket till förmånliga priser. I god tid innan genomförandet av iChallenge Sälen kommer de olika matpaketen att presenteras, allt från all inclusive till halvpension, frukostpaket och festkväll. Då får alla som bokar ett mail med information om de olika paketen och hur ni köper dem.

Säljes av

Biceps Event AB
Organisationsnummer: 556967-8369