letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Utmana familj & vänner på ett spännande & roligt detektivspelUtmana familj & vänner på ett spännande & roligt detektivspel (1 av 3)Utmana familj & vänner på ett spännande & roligt detektivspelUtmana familj & vänner på ett spännande & roligt detektivspel

Utmana familj & vänner på ett spännande & roligt detektivspel

99 kr
150 kr
Köpta
150+
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Är ni en grupp om 2-6 personer som vill hitta på något nytt och kul? Då är detta spelet perfekt för er! Ni kan spela i samma rum eller dra ihop ett videosamtal och spela online. Spelet bjuder på en spännande detektivhistoria där ni behöver jobba ihop, hitta ledtrådar och lösa mysteriet tillsammans.

Hur bokar du?

1. Köp dealen och få Let's deal kod

2. In på bokningssidan här och fyll i fälten (Priset blir 0 kr när du fyller i Let's deal koden)

3. I bokningsbekräftelsen finns det enkla instruktioner och en länk till en webbapp ni använder för att under spelets gång hitta nya ledtrådar, lösa gåtor och utreda fallet.

Höjdpunkter

  • Tillgänglighet 24/7
  • Antal personer: 2- 6 person
  • Spellängd c:a 60 minuter
  • Svårighetsgrad: 5/10
  • Lös ett mysterium hemma eller online
  • Webbläsarbaserat, ingen app behövs

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 30/6-2023
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

Mer om dealen

Beskrivning av spelet

Åklagarens son försvann och mamman är redo att göra allt som krävs för att hitta sin älskade pojke innan det är för sent. Alla polisenheter är i full beredskap och ni är redo att påbörja utredningen när en plötsligt tanke slår er: hur kan ett barn försvinna i ett samhälle där varje steg kontrolleras av systemet? Vi måste ta reda på det!

Hur fungerar spelet, Den förlorade?

Ska ni spela digitalt? Då behöver varje spelare ha både en dator (för kommunikation) och en smartphone (för spelet). Ska hela laget spela i samma rum? Då räcker det med bara smartphone för varje spelare.

Vid spelets start öppnar lagledaren webbappen och bjuder in resten av lagmedlemmarna till spelet. Spelreglerna finns i själva applikationen. Nedräkningen börjar efter att lagledaren startat spelet.

Målet är att slutföra utredningen av fallet och hitta rätt på alla frågor innan speltiden löpt ut! Efter ni skickat in svaren får ni veta slutet på historien.

Säljes av

ARDI
Organisationsnummer: 559233-1721
Mån - Sön 00:00 - 00:00
(Dygnet runt)
+46 10-585 30 00Ring
Uppge Let's deal-kod vid bokning