Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (1 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (2 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (3 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (4 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (5 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (6 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (7 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (8 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (9 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (10 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (11 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården (12 av 13)

1 natt för 2 inkl. frukost och grillmiddag på Nynäsgården

1 995 kr
2 888 kr
Köpta
2
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården lugnt beläget i Nynäshamn. I deras trädgård finns det möjlighet till sommarspel som krocket, kubb och boule. Eller njut av något gott att dricka på deras terrass. Endast 40 minuter från huvudstaden får ni njuta av boende i ett dubbelrum, grillbuffé i hotellets restaurang Brasserie Locale, frukostbuffé, en flaska mousserande vin samt en ost och charkbricka. 

Det här ingår

 • Övernattning i dubbelrum för två
 • Frukostbuffé
 • Grillbuffé
 • Flaska mousserande vin
 • Ost o Charkbricka

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning onsdag – lördag 29/6 - 13/8 - 2022
 • Se längre ner på sidan för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter reserverat boende. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

  Stockholms södra skärgård är helt fantastisk och med sommarstaden Nynäshamn med sina röda hamnbodar som bidrar till ett levande hamn liv.

  Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården som har en lång historia och en fin tradition att ta hand om sina gäster i lugn och härlig atmosfär. Här är det personliga bemötandet och den goda maten viktiga ingredienser för att din vistelse ska bli lyckad. 

  Nynäsgården är en perfekt plats för hemmasemester med sin närhet till havet men även till Stockholm. Vare sig du reser ensam eller med en vän så kommer ni få en mycket behaglig vistelse. 

  Deal säljes av

  Nynäsgården
  Organisationsnummer: 556552-5630
  Telegrafgatan 41
  14941 Nynäshamn
  Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00.
  Bokas endast via mail.
  Uppge Let's deal-kod vid bokning och namn, mailadress och mobilnummer på den som ska bo.
  Meddela eventuella allergier eller specialkost vid bokning samt om ni önskar dubbelsäng eller separerade sängar.