letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 JuliGothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli (1 av 6)Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli (2 av 6)Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli (3 av 6)Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli (4 av 6)Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli (5 av 6)

Gothenburg Rock Riot på Åbytravet 13 Juli

272 kr
545 kr
Köpta
30+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Göteborg Rock Riot är mer än bara en festival, det är en upplevelse som du sent kommer att glömma! Missa inte chansen att delta i sommarens stora händelse i Mölndal och skapa minnen fyllda med glädje, vänskap, nya bekantskaper och fantastisk musik! Upplev den pulserande energin från en mångfald av rock från kraftfull metal till hårdrock, klassisk rock, glam och groove.

Gothenburg Rock Riot 13 juli
272 kr
545 kr
Raggarjävlar + Rock Riot 12 och 13 juli
545 kr
1 090 kr

Höjdpunkter

 • Artister som Nazareth, Corroded, Velveteen Queen, Sun + fler kommer släppas!
 • Brett utbud av mat- och dryckesalternativ
 • Stor parkering med 2000 platser för dig som vill ta bilen
 • Direktanslutning till festivalen ligger deras hotellpartner Åbyhotel

Användarvillkor

 • Gäller utvalda datum: Lördag 13 juli kl 17:00 + vid val av Kombo: Fredag 12:e Juli kl 17:00
 • Åldersgräns från 13 år
 • Begränsat antal deals
 • Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden 
 • Köpt deal återbetalas ej
 • Ingen förbokning krävs - drop in gäller!
 • Du behöver endast ha en QR-kod att visa upp i entrén

Mer om dealen

Gothenburg Rock Riot

En explosion av rock'n'roll! Upplev den ultimata mixen av musik, läcker mat och en minnesvärd atmosfär på Gothenburg Rock Riot, på Åbytravet i Mölndal. Denna festival lovar att vara en ljudlig fest med en imponerande lineup. Scenen sätts i brand av legendariska artister som Nazareth, Corroded, Velveteen Queen, Sun .m.m. Upplev den oförglömliga stämningen och skapa minnen som varar livet ut, en episk rockupplevelse du inte vill missa!

På festivalområdet kan du släcka din törst med ett brett urval av uppfriskande drycker. Från hantverksöl till signaturcocktails är dryckesmenyn är skapad för att passa perfekt ihop med de kraftfulla framträdandena på scenen. Förgyll dina smaklökar med ett varierat utbud av läckra matalternativ! Från gourmet burgare till internationell Street Food.

Unikt erbjudande 

Om du inte kan få nog av festen och all musik finns möjligheten att köpa en 2-dagars biljett för både Rock Riot och Raggarjävlar. Dessa två evenemang kommer att erbjuda en helg full av fest och underhållning för besökare från när och fjärran. Kombo 2-dagars biljetten gäller för Raggarjävlar fredagen den 12 juli kl. 17:00 och för Gothenburg Rock Riot lördagen den 13 juli kl. 17:00 på Åbytravet.

Raggarjävlar

Mölndals egna Raggarjävlar på Åbytravet lovar en episk sommarkväll där nostalgins vingslag möter nutidens musikaliska mångfald. Förvänta dig en fest där du kan låta håret hänga fritt, dansa under stjärnorna och umgås med likasinnade själar som delar din passion för raggarlivet. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med fest, god stämning och musikminnen som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner. Mölndals nya raggarfestival är här för att skapa minnen och ge dig en sommarkväll att minnas!

 

Säljes av

Dark Duck Agency
Organisationsnummer: 559191-8197
Åby Arenaväg 10
431 22 Mölndal
Fredag 12 juli kl. 17:00
Lördag 13 juli kl. 17:00
Drop-in gäller. Visa upp din Let’s deal-kod (QR-kod) på plats vid eventet.