Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (1 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (2 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (3 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (4 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (5 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (6 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (7 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (8 av 10)1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa (9 av 10)

1 natt för 2 på Gimo Herrgård inkl. frukost och entré till spa

1 695 kr
2 540 kr
Köpta
10+
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Ta med en vän till Gimo Herrgård och njut av ett dygn i lugn och ro. Frukost och entré till deras mysiga spa med panoramautsikt över sjön, bastu, utomhusjacuzzi samt brygga för året om-bad ingår i dealen.

Det här ingår

 • 1 natt för 2 i dubbelrum
 • Frukost
 • Entré till spa

Användarvillkor

 • Dealen är giltig att nyttja t.o.m. 30 juni 2023
 • Gäller med ankomst söndagar-fredagar
 • Se mer information om bokning längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Åldersgräns spa: 15 år
 • Hundrum i mån av plats
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Sveriges första gustavianska herrgård

Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Herrgården har 85 mycket personligt inredda rum och sviter. Sjöstugan Spa har panoramautsikt över sjön och har bastu, utomhusjacuzzi – hela 3 stycken! badbrygga för bad året om samt bar och lounge med panoramautsikt över sjön.

Meny som följer årstiderna

Restaurangen använder endast de finaste av råvaror och anpassar menyn efter årstiderna. Vare sig du besöker Gimo Herrgård för en fika på sommarterassen, eller vill avnjuta en sexrätters middag är kvalitet, tillagning och service högsta prioritet. Nära samarbeten med lokala producenter ger möjlighet att visa upp utsökta delikatesser från gårdar i herrgårdens närhet. I vinkällaren hittar du mästerverk i alla prisklasser.

Deal säljes av

Gimo Herrgård
Organisationsnummer: 556517-5097
Bruksgatan 14
747 44 Gimo
Incheckning: Kl. 15:00
Utcheckning: Kl. 11:00
0173–889 00Ring
- Boka via mail eller telefon.
- Uppge Let's deal kod vid bokning.