letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Festival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juliFestival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juli (1 av 5)Festival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juli (2 av 5)Festival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juli (3 av 5)Festival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juli (4 av 5)

Festival Raggarjävlar på Åbytravet fredag 12 juli

272 kr
545 kr
Köpta
50+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till Mölndals nya och hetaste minifestival RAGGARJÄVLAR, som kommer att få Åbytravet att vibrera av nostalgiska toner och en härlig sommarkväll. Med en lineup som garanterar en festlig atmosfär och grymma musikupplevelser! 

Raggarjävlar fredag 12 juli
272 kr
545 kr
Raggarjävlar + Rock Riot 12 och 13 juli
545 kr
1 090 kr

Höjdpunkter

 • Artister som Björn Rosenström, Lisa Larsson, Erik Meduza + fler kommer släppas!
 • Brett utbud av mat- och dryckesalternativ
 • Stor parkering med 2000 platser för dig som vill ta bilen
 • Direktanslutning till festivalen ligger deras hotellpartner Åbyhotel

Användarvillkor

 • Gäller utvalda datum: Fredag 12 juli kl 17:00 + vid val av Kombo: Lördag 13:e Juli kl 17:00
 • Åldersgräns från 13 år
 • Begränsat antal deals
 • Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden 
 • Köpt deal återbetalas ej
 • Ingen förbokning krävs - drop in gäller!
 • Du behöver endast ha en QR-kod att visa upp i entrén

Mer om dealen

Raggarjävlar

På toppen av affischen står ingen mindre än den folkkäre Björn Rosenström, redo att leverera sina ikoniska låtar. Med en mix av humor, energi och äkta musikalisk talang kommer Rosenström att sätta scenen i brand och få alla att gunga i takt. Som om det inte vore nog har de förstärkt festivalupplevelsen med suveränt support från två fantastiska artister. Lisa Larsson, med sin karismatiska röst och starka scennärvaro, kommer att trollbinda publiken med sina låtar. Erik Meduza, Eddie Meduzas son, kommer att bidra till en mångfacetterad musikupplevelse som spänner över generationsgränser.

Mölndals egna Raggarjävlar på Åbytravet lovar en episk sommarkväll där nostalgins vingslag möter nutidens musikaliska mångfald. Förvänta dig en fest där du kan låta håret hänga fritt, dansa under stjärnorna och umgås med likasinnade själar som delar din passion för raggarlivet. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med fest, god stämning och musikminnen som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner. Mölndals nya raggarfestival är här för att skapa minnen och ge dig en sommarkväll att minnas!

Unikt erbjudande 

Om du inte kan få nog av festen och all musik finns möjligheten att köpa en 2-dagars biljett för både Raggarjävlar och Rock Riot. Dessa två evenemang kommer att erbjuda en helg full av fest och underhållning för besökare från när och fjärran. Kombo 2-dagars biljetten gäller för Raggarjävlar fredagen den 12 juli kl. 17:00 och för Gothenburg Rock Riot lördagen den 13 juli kl. 17:00 på Åbytravet.

Gothenburg Rock Riot

En explosion av rock'n'roll! Upplev den ultimata mixen av elektrisk musik, läcker mat och en minnesvärd atmosfär på Gothenburg Rock Riot, på Åbytravet i Mölndal. Denna festival lovar att vara en ljudlig fest med en imponerande lineup. Scenen sätts i brand av legendariska artister som Nazareth, Corroded, Velveteen Queen, Sun .m.m. 

 

Säljes av

Dark Duck Agency
Organisationsnummer: 559191-8197
Åby Arenaväg 10
431 22 Mölndal
Fredag 12 juli kl. 17:00
Lördag 13 juli kl. 17:00
Drop in gäller. Visa upp din Let’s deal-kod (QR-kod) på plats vid eventet.