letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Res till Grekland med Let's deal travel inkl. hotell och flyg

Res till Grekland med Let's deal travel inkl. hotell och flyg

Lägg till deal till favoriter

Utforska de grekiska pärlorna med denna fantastiska semesterdeal! Utforska skönheten i Santorini, njut av solen på Rhodos, koppla av på Korfu och utforska Kretas charm. Läs mer om erbjudandet, och hitta den resa som passar dig bäst! 

Höjdpunkter

  • Res till Grekland i sommar
  • Prisvärda och billiga resor till Kreta, Rhodos, Santorini eller Korfu
  • Sök mellan flera olika destinationer och hotell
  • Välj färdiga paket eller sök själv med Let's Deal travel
  • Avresor från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn

Användarvillkor

  • Ta del av erbjudandet via länken du kommer till när du trycker på Köp
  • Ingen transaktion görs hos Let’s deal
  • TripX allmänna resevillkor gäller
  • Let's deal är ej arrangör av denna resa

Mer om dealen

Kreta, den största av de grekiska öarna, är fylld med mytologi och historia. Upptäck det forntida palatset Knossos och följ fotspåren av legendariska figurer som kung Minos. Från den dramatiska Samariaravinen till de oändliga olivlundarna och de glittrande stränderna vid Elafonissi, erbjuder Kreta en varierad och fascinerande resa.

Rhodos, känd som "solens ö", är en plats där historia möter nöjen. Utforska den medeltida staden Rhodos och beundra det imponerande palatset Grand Master's och den gamla stadsmuren. Slappna av på de gyllene stränderna i Faliraki eller upptäck skönheten i bergsbyarna. Med sitt livliga nattliv och rika kulturella arv, kommer Rhodos att charma dig från soluppgång till solnedgång.

Korfu, den smaragdgröna ön i Joniska havet, lockar besökare med sin grönska och förtrollande stränder. Utforska arkitekturen i Gamla stan och besök det magnifika Achilleion-palatset, byggt för kejsarinnan Elisabeth av Österrike. Med sina pittoreska byar, turkosblåa vikar och traditionella tavernor är Korfu en oas av lugn och skönhet.

Santorini, en ö i Grekland känd för sina legendariska solnedgångar, vita stränder och kristallklara vatten. Belägen i Kykladerna, välkomnar Santorini sina besökare med imponerande vyer över det azurblå Egeiska havet, som skapats av de karakteristiska klippformationerna på ön.

Sugen på att resa till Grekland i sommar? På Let's deal Travel hittar du hela 110 olika destinationer och 2 600 hotell! Hitta ditt favoritresmål redan idag!

Säljes av

TripX AB
Organisationsnummer: 556813-0099