Se favoriter
Se kundvagn
VANN för 2 personer inkl. boende, spa och frukost

VANN för 2 personer inkl. boende, spa och frukost

1 395 kr
1 995 kr
Köpta
90+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till en plats att finna lugn och harmoni på. Välkommen till en plats i vacker Bohuslänsk miljö, fri från vardagsstress. Välkommen till 1000 kvm spa-njutning och en härlig frukost. Välkommen till VANN.

Det här ingår

Användarvillkor

  • Gäller incheckning söndag – torsdag t.o.m. 31 maj 2021. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Spa-tid bokas i samband med rumsbokning 
  • Barnpolicy: Barn 0-4 år sover gratis i föräldrars säng. För information om äldre barn, kontakta VANN
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

VANN – 1000 kvm spa-njutning i hänförande Bohuslänsk miljö

VANN, ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant, andas högsta kvalitet. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage – gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din Spa-vistelse börja.

Magisk väv av vatten och unika upplevelser

Med en spa-avdelning på 1000 kvm ger VANN Spa Hotell Konferens den västsvenska spa-upplevelsen helt nya dimensioner. Miljön här speglar VANNs syn på hur man ska tänka och vara. Du välkomnas i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa och som talar ett alldeles eget form- och materialspråk. Huset är skapat att vara en självklar del av det mäktiga bohuslänska granitlandskapet och från panoramafönstren har du en magisk utsikt över Gullmarsfjorden. Här sveps du som gäst i en magisk väv av vatten och unika upplevelser. Du förs varsamt från vatten till bastuhetta. Från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad. På en dag. Eller hur länge du själv vill. Fyrstjärnig lycka stavas VANN.

Deal säljes av

Meholmen Hotell AB
Organisationsnummer: 556633-1046
Lingatan
454 80 Brastad
0523-44200Ring
Bokning sker via mail till hotellet.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning.