letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 krErbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr (1 av 6)Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr (2 av 6)Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr (3 av 6)Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr (4 av 6)Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr (5 av 6)

Erbjudande hos Åtellet Hotell i Norrtälje fr. 749 kr

Lägg till deal till favoriter

Njut av en härlig vistelse på Åtellet Hotell i Norrtälje, med närhet till kusten och skärgården. Utforska den mysiga stadskärnan med trevliga butiker och njut av god mat tillagad på lokala råvaror på deras restaurang.

Höjdpunkter

  • Inbjudande restaurang med lokala råvaror
  • Närhet till kusten och skärgården
  • Mysig stadskärna med trevliga butiker

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • När du klickar på köp skickas du vidare till Risskov där du nyttjar erbjudandet
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Risskov

Mer om dealen

Åtellet Hotell ligger centralt i charmiga Norrtälje, en stad fylld med trevliga promenadstråk, butiker, caféer och kultur. Med en arkitektur inspirerad av 1800-talets grosshandlarvillor, erbjuder hotellet en unik upplevelse. Norrtälje, även känd som Roslagens huvudstad, är en populär sommarstad med närhet till både skärgården och Stockholm.

Starta dagen med en läcker frukost och avnjut kvällens måltid i den trivsamma restaurangen, som sätter fokus på lokala råvaror. Avsluta en upplevelserik dag med att varma upp i bastun eller med en god drink i hotellets bar.

Säljes av

Risskov Bilsemester
Organisationsnummer: 102027-3114
Sjötullsgatan 10
761 30 Norrtälje