letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Ayurvedisk ryggmassage, 50 minAyurvedisk ryggmassage, 50 min (1 av 3)Ayurvedisk ryggmassage, 50 min (2 av 3)

Ayurvedisk ryggmassage, 50 min

439 kr
999 kr
3,9
(25)
Köpta
700+
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter

Känner du stelhet i nacke och rygg, eller har du någon inflammation i axlarna eller utsätts du ständigt för stress och olika miljöbelastningar. Då är det definitivt läge att använda den här dealen. Slappna av och mjuka upp stela muskler med Ayurvedisk ryggbehandling med varm arganolja och pink havssalt hos Botanik by LANI. 

Höjdpunkter

  • Ayurvedisk ryggbehandling med varm arganolja och pink havssalt hos Botanik by LANI
  • Passar dig som känner stelhet i nacke och rygg, har inflammation i axlarna, utsätts för stress och olika miljöbelastningar
  • Behandlingen fokuserar på ryggen
  • 50 min behandling
  • Botanik by LANI Instagram

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp
  • Gäller endast Lani Tranberg/Botanik by LANIs nya kunder
  • 1 deal per person
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning

Mer om dealen

Behandlingen börjar med aroma-ansiktsångbad, örtpeeling för ryggen för att bli av med döda hudceller och för att hjälpa kroppen och huden att få en bättre syrebildning, applicering av eukalyptusolja på ryggraden med raindropsmassage, varm arganolja (gör huden lenare och mer mottaglig för näringsrika hudvårdsprodukter), grön lermask på ryggen med kamomillörter och lavendelolja för att hjälpa huden och kroppen slappna av, applicering av Himalayan rosa salt mad varm argan olja (gynnar mag-och tarmkanalen, liksom förebyggande av hjärt- och kärlsjukdomar, akne, allergi, astma, bronkit, reumatism och mer). Behandlingen avslutas med djupvävnad-ryggmassage samt nacke, arm- och ansiktsmassage och energi-tryck som förbättrar blodcirkulationen. Vidare en lymfatisk behandling för att hjälpa kroppen att dränera toxiner och hjälpa den att hitta balans och harmoni.

Ayurvedisk massage sägs vara renande och balanserande, ge ökad blodcirkulation och hjälpa mot problem som sömnlöshet, stelhet, stress, frusenhet och huvudvärk.

Om Lani Tranberg

Du hittar Lani Tranberg på Sankt Pauligatan 7 - Botanik By Lani. Med 20 års erfarenhet i skönhetsbranschen har de stenkoll på vad just du och din hud behöver.

Säljes av

Botanik by Lani
Organisationsnummer: 750501-XXXX
St Pauligatan 7
411 60 Göteborg
Mån – Fre 12:00 – 18:00 Lördag enligt bokning
0705800756Ring
Uppge Let's Deal kod vid bokning.