Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (1 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (2 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (3 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (4 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (5 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (6 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (7 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (8 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (9 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (10 av 12)1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny (11 av 12)

1 natt för 2 på Hotel Malmköping inkl. 5-rätters avsmakningsmeny

1 995 kr
2 930 kr
Köpta
70+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Natursköna Hotel Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland nära Eskilstuna, Strängnäs och Nyköping, samt endast 11 mil till Stockholm. Ni bor i dubbelrum och får under er vistelse njuta av en härlig femrätters avsmakningsmeny tillagade med kärlek och sörmländska råvaror. Morgonen efter står en uppdukad frukostbuffé till ert förfogande.

Det här ingår

 • En natt för 2 personer i dubbelrum
 • Femrätters avsmakningsmeny – köksmästarens val
 • Frukostbuffé
 • Fri tillgång till gym
 • Fri tillgång till relaxavdelning (i mån av plats. p.g.a. att hotellet ändrat max antal personer som får vistas i relaxavdelningen samtidigt)

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning onsdag – lördag fr.o.m. 21/4 - 29/8-2022
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats.

Mer om dealen

Checka in och bli serverade femrätters

Hotel Malmköping är beläget på en höjd mitt i Malmköping, omgivet av vacker natur. Till kvällen blir ni serverade köksmästarens utvalda avsmakningsmeny i hotellets populära restaurang. Sov gott och länge för att sedan starta dagen med en välsmakande frukost. 

Köksmästare Jacob Andersson har ordet

"Vi erbjuder en avslappnad restaurangatmosfär för våra gäster, där råvarorna som serveras reflekterar mycket av vad Sörmland har att erbjuda. Då vi ligger i "hjärtat av Sörmland" är det inte långt till de lokala producenterna.

Min tanke kring mathantverk har alltid varit att laga mat från grunden. En stor stolthet är att vi tillagar och serverar endast nötkött från ägaren Rolf Lydahls egna KRAV-märkta gård, Sofielunds Gård och allt vilt vi serverar är jagat i Sörmländska skogar. Jag tycker om att se en helhet i mitt yrke och därav styckar jag allt själv och ser alltid till att ta hand om hela kreaturet.

Vi använder oss av så mycket som möjligt från min och hotellets egna trädgård och att inte förglömma det vi kan plocka in från skogens natur. Svamp, lingon, blåbär, granskott m.m. Jag hoppas att er middag kommer smaka och varmt välkomna till oss." Jacob Andersson, Köksmästare.

Deal säljes av

Hotel Malmköping
Organisationsnummer: 556889-6996
Furugatan
642 60 Malmköping
0157-245 80Ring
- Bokning sker via telefon eller mail. Endast
av hotellet bekräftad bokning gäller.
- Uppge Let's deal-kod samt önskar datum
vid bokning.
- Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://www.hotellmalmkoping.se/sv/om-
oss/covid-19/