letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (1 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (2 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (3 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (4 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (5 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (6 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (7 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (8 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (9 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (10 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (11 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (12 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (13 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (14 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (15 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (16 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (17 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (18 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (19 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (20 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (21 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (22 av 24)1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå (23 av 24)

1 natt för 2 i Deluxerum med bastu på Hotell Hallstaberget i Sollefteå

1 595 kr
2 335 kr
Köpta
50+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Hotell Hallstaberget i Sollefteå har en underbar utsikt över stad, skog, berg och älv. Här får ni bo i ett Deluxe-rum med vacker utsikt över Ångermanälven samt en egen bastu. Välj även mellan att välkomnas på rummet med choklad och bubbel eller att få avnjuta en utsökt trerättersmiddag. Passa även på att koppla av i bubbelpoolen, kall-pool, olika typer av bastu, stor uppvärmd pool och hottubs utomhus med en vackert inramande vy.

Hotellupplevelse
1 595 kr
2 335 kr
Inkl. spa samt bubbel och choklad på rummet
Spa- och middagspaket
1 995 kr
2 985 kr
Inkl. spa och trerätters middag

Det här ingår

 • 1 natt för 2 personer i Deluxe-rum med utsikt och egen bastu
 • Frukostbuffé
 • Entré till spaavdelningen
 • Hotellupplevelse - Bubbel och choklad på rummet
 • Spa- och middagspaket - Trerätters middag
 • Lån av badrock
 • Fri parkering (Gäller ej el bilar)

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 18 december 2024
 • Gäller alla dagar i veckan (ej under showhelger, se deras kalender)
 • OBS! Vistelsen måste bokas via hotellet och endast bokningsbekräftelse från hotellet gäller
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast bokningsbekräftelse av hotellet gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Ev. bordsbokning för trerättersmiddagen behöver ske direkt mot hotellet vid bokningstillfället
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Ombokning sker i mån av plats, Avbokning ej möjligt efter reserverat boende

Mer om dealen

Friluftsliv och spa 

Sedan 1969 har Hotell Hallstaberget samlat friluftsmänniskor, nöjeslystna norrlänningar och kunskapstörstande konferensgäster. Nu är det er tur att få ta del av allt detta unika hotell och denna plats har att erbjuda.  På hotellet finns restaurang, vinkällare, nattklubb, Hallsta Spa & Relax med bad, bastu och behandlingar av alla dess slag.

Rum med egen bastu

Ni bor i ett härligt Deluxe-rum där fönster från golv till tak ger en vidunderlig utsikt över Ångermanälven och Sollefteå stad. Som om inte det vore nog har ni egen bastu och generös minibar för bästa möjliga komfort.

God mat med utsikt

Hotellets restaurang har också en fantastisk utsikt där du njuter av stunden, maten, drycken och den otroligt vackra inramningen av skog, älv och berg. Starta dagen på bästa sätt med en frukost i samma storslagna miljö.

Hallsta Ski

Här har ni även tillgång till skidåkning för alla olika typer. Hallsta ski erbjuder både utförs- och längdåkning. Här finns det sex olika utförsåkningsbackar som passar perfekt för familjen och fyra liftar som tar er upp i backen. För er som föredrar längdåkning, så erbjuder Hallsta ski 60 km långa spår i föränderlig natur på Hallstabergs toppar.

Säljes av

Hotell Hallstaberget AB
Organisationsnummer: 556754-7194
Hallsta
88135 Sollefteå
Dealen gäller tom 18 december 2024.
Gäller med incheckning alla dagar, förutom under hotellets showhelger.
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.