Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i LysekilÖvernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (1 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (2 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (3 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (4 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (5 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (6 av 8)Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil (7 av 8)

Övernattning för 2 hos Strandvillan Hotell & Vandrarhem i Lysekil

1 495 kr
3 150 kr
Köpta
20+
Spara
53%
Lägg till deal till favoriter

Siri Strand var föreståndarinna för Strandvillan i början av 1900-talet och känd för sin glädje, stränghet och sparsamhet. För att hedra hennes minne har Strandvillan Hotell och Vandrarhem satt ihop ett mycket prisvärt getaway-paket med havsnära boende i dubbelrum med havsutsikt, samt 2-rätters middag på närliggande Havshotellets bistrorestaurang Fröken Fridhem. På menyn står fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör. Välkomna till Lysekil!

Det här ingår

  • Övernattning i dubbelrum (140-cm säng) med havsutsikt beläget i Strandvillan
  • 2-rätters middag i bistrorestaurangen Fröken Fridhem belägen på Strandvillan Hotell och Vandrarhem
  • Fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör (kött/vegetariska alternativ möjliga vid förbokning) samt dagens dessert
  • Härlig frukostbuffé

Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning söndag–fredag t.o.m. 31 mars 2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Naturreservat, havsbad sekelskiftesromantik

I Lysekil finns mycket att göra året om. Promenera runt naturreservatet Stångehuvud eller titta på alla spännande fiskar och andra havslevande varelser på Havets Hus, granne till Strandvillan.
Shoppa i de små, personliga butikerna i centrum eller titta på båtarna i hamnen. Gå upp till den pampiga granitkyrkan eller utsiktstornet strax intill och njut av den vidunderligt vackra utsikten över horisonten. Är du sportfantast finns tennis- och padelbanor i närheten av hotellet. Alla rum i Strandvillan går i sekelskiftesstil med eget badrum, tv och gratis wifi.

Charmig hotellbistro

På kvällen kliver ni innanför tröskeln på charmiga Strandvillan Hotell och Vandrarhem, som ligger ett par hundra meter från Strandvillan. På bistron Fröken Fridhem serveras en tvårätters middag bestående av Friherrinnans fisk- och skaldjurssoppa med tillbehör samt dagens dessert (kött/vegetariska alternativ går att få vid förbokning). Din vistelse avslutas dagen efter med en härlig frukostbuffé innan det är dags att checka ut.

Deal säljes av

Strandflickorna AB
Organisationsnummer: 556521-0555
Strandvägen 1
453 30 Lysekil
Incheckning: 16:00
Utcheckning: 10:30
0523-79750Ring
Bokning sker via mail eller telefon.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning.