letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 persBoende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (1 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (2 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (3 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (4 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (5 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (6 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (7 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (8 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (9 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (10 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (11 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (12 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (13 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (14 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (15 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (16 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (17 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (18 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (19 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (20 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (21 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (22 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (23 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (24 av 26)Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers (25 av 26)

Boende, frukost och poolhäng på Tjörnbro Arena för 2-4 pers

995 kr
2 400 kr
Köpta
2
Spara
59%
Lägg till deal till favoriter

Bjud med familjen eller vännerna på en härlig getaway till Tjörnbro Arena. Här väntar bekvämt boende för 2-4 personer, en utsökt frukost och avkopplande poolhäng. Njut av nyrenoverade faciliteter och en mängd aktiviteter för både stora och små. I närområdet finns många härliga restauranger och alla lägenheter är utrustade med eget kök. Perfekt för en kortare semester eller en längre vistelse i vackra Bohuslän.

Upp till 2 pers med incheckning vardagar
995 kr
2 400 kr
Upp till 2 pers med incheckning lördagar
1 295 kr
2 800 kr
Upp till 4 pers med incheckning vardagar
1 990 kr
4 400 kr
Upp till 4 pers med incheckning lördagar
2 590 kr
4 800 kr

Det här ingår

 • Frukost inkluderad
 • Tillgång till poolområde, se öppettider
 • Nyrenoverad restaurang
 • Tillgång till inom- och utomhusanläggning för träning
 • Gratis parkering
 • 30 minuter från Göteborg
 • Boka gärna roliga aktiviteter 3 dagar innan utförande: Klättring, cykel, SUP och kajak m.m.
 • Handdukar och sängkläder kan hyras på plats mot en extra kostnad 

Användarvillkor

 • Dealen går att nyttja under v.21-24 och v.34-35
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

Mer om dealen

Roliga aktiviteter att boka in:

Hyra cykel:

Upplev frihetskänslan på cykel och utforska vackra Bohuslän från ett annat perspektiv. Tjörnbro Arena erbjuder ett brett utbud av cyklar för både stora och små, inklusive elcyklar. Perfekt för en dagstur eller längre utflykter på de natursköna stigarna och lederna. 

Hyra kajak eller SUP :

Paddla genom Bohusläns fantastiska skärgård med en kajak eller SUP (Stand-Up Paddleboard). Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, finns det något för alla. Njut av den friska havsluften och upptäck gömda pärlor som bara kan nås från vattnet. 

Trampolinpark: 

Besök Tjörnbro Arenaa utomhus-trampolinpark. Perfekt för barn och vuxna som vill ha kul och få lite motion. Trampolinparken är öppen under säsongen och erbjuder olika bokningsbara tider för att passa ditt schema. 

Middagspaket:

Njut av en utsökt middag på Restaurang Tjörnbron. Middagspaketet är perfekt för en avkopplande kväll efter en dag full av aktiviteter. 

Äventyrsgolf: 

Utmana familj och vänner på 12-håls äventyrsgolfbanan på Lilla Brattön. Perfekt för en rolig och avslappnad aktivitet för alla åldrar. 

Guidad kajaktur: 

Utforska skärgården med en guidad kajaktur. En erfaren guide leder er genom lugna vatten och visar er gömda pärlor som bara kan nås med kajak och berättar fascinerande historier om områdets natur. Perfekt för familjer och grupper som vill uppleva naturen på nära håll. 

Om Tjörnbro arena

Tjörnbro Arena strävar efter att få 2 miljoner barn att vara i rörelse för att motverka stillasittande och stress. Vi är en plats där barn och tonåringar kan njuta av utomhusaktiviteter och rörelse oavsett bakgrund. Beläget vid Tjörnbron, är vi det perfekta baslägret för att utforska Bohusläns upplevelser. Vi fokuserar på att minska vår miljöpåverkan genom användning av eldrivna golfbilar och samarbete med intressenter. Vår verksamhet syftar till att främja hälsa och välbefinnande genom outdoor-aktiviteter. Genom att prioritera lokala företag och återbruka möbler, främjar vi ekonomisk hållbarhet. Varmt välkomna!

Säljes av

Tjörnbroarena
Organisationsnummer: 559360-3284
Almön 50,
471 61 Myggenäs
- Köp dealen för att erhålla din unika kod.
- Kontakta hotellet med din
bokningsförfrågan via mai .
- Uppge let's deal kod vid bokning.
- Endast bekräftad bokning
utav hotellet gäller.