letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (1 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (2 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (3 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (4 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (5 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (6 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (7 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (8 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (9 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (10 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (11 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (12 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (13 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (14 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (15 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (16 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (17 av 19)1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping (18 av 19)

1 natt för 2 inkl. spa & frukost på Quality The Box Hotel i Linköping

1 295 kr
1 895 kr
Köpta
100+
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Njut av en skön vistelse med en vän på Quality The Box Hotel i Linköping. I wellnesspaketet ingår övernattning, frukost och entré till The Wellbox: 600 kvm stort spa för maximal avkoppling.

Det här ingår

 • Övernattning för två på Quality Hotel The Box
 • Stor frukostbuffé
 • 600 kvadratmeter stort spa
 • Två moderna gym samt restaurang finns på hotellet
 • Som boende Let's deal kund får man 10% i restaurangen (Gäller ej dryck)

Användarvillkor

 • Denna dealen gäller med incheckning måndag-torsdag t.o.m. 17 december 2023
 • Bokningsförfrågan via mail [email protected]
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Spaet har en åldersgräns på 16 år. Barn under 16 år är välkomna under vissa tider på dagen, läs mer här
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats 14 dagar innan ankomst
 • Spabesök måste förhandsbokas i samband med övernattningens bokning. Wellnessavdelningen går att boka varje hel timme och ger dig tillgång till två timmars spavistelse samt lån av badrock, handduk och tofflor

Mer om dealen

Quality The Box Hotel i Linköping

I utkanten av Linköping hittar du The Box. Ett modernt hotell med närhet till city, flygplats och Linköping arena. Här hittar du 176 fräscha rum som är moderna och charmiga. På entréplan möts du av hotellets bar och restaurang med en meny som hyllar det svenska köket med en internationell twist. Här kan du även avnjuta en lunch på vardagar. På morgnarna hittar du dessutom en stor frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter. Hotellet har en egen bar där du kan njuta av en god cocktail eller bara varva ner innan läggdags.


The Wellbox - avkopplande spa

Hotellets 600 kvadratmeter stora spa där du kan skämma bort dig själv och bara fokusera på ditt eget välmående. Här kan du testa att bada i en pool med champagnebubblor! Utöver champagnepoolen erbjuds pool, utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu. I spa-entrén ingår fri tillgång till spa & gym under 2 timmar, lån av handduk, badrock och tofflor. Boka din spaentré innan ankomst för att garantera din plats The Wellbox.

Säljes av

The Box Hotel AB
Organisationsnummer: 559032-7960
Aspögatan 7
582 78 Linköping
-Dealen gäller med incheckning månd-torsd
-Bokningsförfrågan ENDAST via mail.
- Tid på wellness måste alltid bokas i samband med bokningsförfrågan.
-Uppge kod vid bokning
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller