letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Salsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällenSalsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällen (1 av 5)Salsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällen (2 av 5)Salsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällen (3 av 5)Salsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällen (4 av 5)

Salsa eller bachatakurs för nybörjare, 4 tillfällen

545 kr
1 200 kr
Köpta
10+
Spara
55%
Lägg till deal till favoriter

Släpp loss höfter, armar och kropp och låt dig svänga med i en härlig dansupplevelse som kommer sitta kvar i både kropp och själ! Dealen gäller för dig som är nybörjare och du får hela 4 tillfällen av Salsa eller Bachata.

Höjdpunkter

 • Danskurs för nybörjare
 • Välj mellan Bachata och Salsa
 • 4 tillfällen med start 21/2, följt av datum 28/2, 7/3 och 14/3
 • Kurserna hålls i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm

Användarvillkor

 • Dealen gäller specifika dagar och tider
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Kursdatum och tider

 • Salsa-nybörjare startar tisdagen 21:e februari därefter följt av kurstillfällen 28/2 , 7/3 och 14/3 (Kl. 19:30–20:30)
 • Bachata-nybörjare startar tisdagen den 21:e februari därefter följer kurstillfällen 28/2 , 7/3 och 14/3 (Kl. 20:35–21:35)

Om danserna:

Salsa nybörjare

Lär dig salsa från grunden! Salsa är en rolig och fartfylld dans till en musik fylld av rytmer och karibiska instrument. Du dansar tillsammans med en partner, men lär dig också solosteg.

Ta del av glädjen och musiken i denna fantastiska dans! Vi lär dig allt du behöver veta om de grundläggande stegen och hur du får ett bra samspel med din partner för att du ska kunna börja praktisera dina kunskaper på dansgolvet!

Bachata nybörjare

Denna kurs fokuserar på bachata sensual och bachata moderna, som är en vidareutveckling av den traditionella bachatan från Dominikanska Republiken. Lär dig grundstegen, grundläggande turer och body movement. Målet med kursen är att du ska få med dig alla verktyg du behöver för att börja dansa bachata socialt ute på dansgolven!

Dance With Me A Lo Cubano

Dance With Me A Lo Cubano är en dansskola med fokus på kubansk dans och kultur. De håller kurser i salsa, bachata, afro och samba i Stockholm. De anordnar även event, workshops, socialdanser och fester. När du kliver in i deras dans skola börjar blodet bubbla och du kommer fyllas av massa härlig energi och sipprar ut i varenda ven! Kika in deras hemsida och upplev magin själv! 

Säljes av

Dance With Me A Lo Cubano
Organisationsnummer: 870831-XXXX
Konradsbergsgatan 2B
112 59 Stockholm
Uppge din Letś deal kod i samband med bokningen här!