letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personerMiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (1 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (2 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (3 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (4 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (5 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (6 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (7 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (8 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (9 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (10 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (11 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (12 av 14)MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer (13 av 14)

MiniCruise till Oslo under sportlovet för 2-4 personer

398 kr
1 228 kr
Köpta
20+
Spara
68%
Lägg till deal till favoriter

Letar du efter den perfekta gåvan till någon du älskar, eller kanske du bara vill unna dig en trevlig upplevelse? Vad sägs om att köpa en underbar MiniCruise till Oslo?

Ta med familjen på en underbar MiniCruise till Oslo under sportlovet. Ombord har ni allt du behöver i omedelbar närhet. Shoppa taxfree, njut av middagar med havsutsikt och tillbringa efterlängtad kvalitetstid med dem du älskar. Dessutom får du en vistelse i en av Europas mest fascinerande städer, Oslo!

Obs: Du väljer avresedatum när du löser in affären hos DFDS. Detta gör du genom att använda länken under användarvillkor. Du får även detta via e-post tillsammans med dealkoden.

2-4 personer i insides hytt
398 kr
1 228 kr
2-4 persons in a cabin with seaview
798 kr
1 948 kr
2 pers Commodore hytt inkl frukost t/r
2 198 kr
3 148 kr

Det här ingår

 • MiniCruise till Oslo med DFDS för 2-4 personer
 • Du får två kvällar och nätter ombord, och tid att njuta av både god mat, liveunderhållning och taxfreeshopping
 • 5-7 timmar i land i Oslo beroende på reseperiod. Se seglingstider när du löser in affären hos DFDS
 • Dags att besöka stadens populäraste attraktioner, restauranger och shoppinggator!
 • DFDS resegaranti ingår på alla inlösta erbjudanden. läs mer här

Användarvillkor

 • Dealen gäller avgångar söndagar-torsdagar under perioden 12/2-26/2 2023
 • Möjlighet att uppgradera till helgavgång (fredag och lördag) och hytttyp mot en extra kostnad och i mån av tillgång. Se tillgängliga datum och uppgraderingspriset när du löser in dealkupongen hos DFDS
 • Bokning sker här. Ange Let's Deal-koden vid beställning
 • Dealen måste lösas in hos DFDS senast 20. februari 2023
 • Begränsat antal stugor – först till kvarn och bekräftad bokning gäller. Kontrollera tillgänglighet på önskat avresedatum i länken här
 • Barnpolicy: barn i åldern 0-3 reser gratis om de inte behöver sin egen säng
 • Åldersgräns: 18 år utan vårdnadshavare
 • Ordinarie pris som presenteras baseras på värde vid en given tidpunkt. Värdet på avtalet kan variera beroende på efterfrågan, säsong och valutaskillnader
 • Ångerrätt i 14 dagar så länge du inte har bokat resan
 • Kan inte avbokas, men kan bokas om i mån av tillgång

Mer om dealen

Våra bästa Oslotips!

Upplev Oslos härliga atmosfär med mysiga gator, gästvänliga människor och utsökt mat – som tillsammans gör Oslo till den perfekta storstadssemester. Oslo vimlar av saker att göra och med 5 timmar i land hinner ni se en eller flera av stadens många attraktioner.

Akershus fästning - Akershus fästning byggdes under tidigt 1300-tal, när Håkon Magnusson var kung av Norge, och enligt oss är ett besök här en av de bästa sakerna ni kan göra i Oslo. Vid olika tillfällen i historien användes fästningen för militära ändamål och som fängelse. Passa även på att gå den guidade turen inne i fästningen och utforska dess kyrka, innergårdar, vapenhus och kungliga salar.

Operahuset - Operahuset i Oslo är en slående syn, med sin djärva, moderna design som för tankarna till Norges sluttande skidbackar. Operahuset är hem till musik- och scenkonstinstitutionen Den Norske Opera og Ballett, men även andra orkestrar och baletter besöker dess scener. Ni behöver dock inte se en föreställning för att besöka Operahuset. Det snövita lutande taket som till synes rinner ner i vattnet är en oemotståndlig vy, och ni kan gå längs taket och njuta av eftermiddagens utsikt över vattnet.

Karl Johans gate - Karl Johans gate är centrala Oslos huvudgata, och här kan ni lugnt strosa och insupa stadens atmosfär. Det finns även ett mysigt litet torg där ni kan slå er ner och titta på omgivningarna. Här finns det mat från hela världen, inklusive Indien, Vietnam och Kina, och de flesta restaurangerna har fin utsikt över gatan.

Säljes av

DFDS
Organisationsnummer: DK14194711
DFDS Terminalen, Dampfærgevej 30,
2100 København Ø
Reseperiod:

Söndag - torsdag mellan 12-26/2
OBS! Dealen måste lösas in hos DFDS via länken ovan för att vara giltig.