letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (1 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (2 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (3 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (4 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (5 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (6 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (7 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (8 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (9 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (10 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (11 av 13)1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping (12 av 13)

1 natt för 2, trerätters middag och frukost på Hotel Malmköping

1 795 kr
2 695 kr
Köpta
40+
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Natursköna Hotel Malmköping ligger i hjärtat av Sörmland nära Eskilstuna, Strängnäs och Nyköping, endast 11 mil till Stockholm. Med denna deal bor ni i dubbelrum och får under er vistelse njuta av en härlig trerätters middag tillagade med kärlek och sörmländska råvaror samt koppla av i deras mysiga relaxavdelning. Morgonen efter står en uppdukad frukostbuffé till ert förfogande.

Det här ingår

  • En natt för två personer i dubbelrum
  • Trerätters middag
  • Frukost
  • Fri tillgång till gym och relax

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning onsdag–lördag fr.o.m. 26 juni t.o.m. 17 augusti 2024
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats.

Mer om dealen

Om Hotel Malmköping

Hotel Malmköping är en modern hotell- och konferensanläggning belägen på en höjd mitt i Malmköping, omgiven av naturskön miljö. De låter det vackra landskapet utanför genomsyra deras val av möbler, inredning och färg. Med ledorden: Gott bemötande, känsla och effektivitet, ser de fram emot att ta hand om dig som gäst.

Hotel Malmköping har även en omtyckt restaurang - Hjorten & Gösen. Där de serverar råvaror som representerar Sörmlands rika urval. Eftersom hotellet är beläget i "Hjärtat av Sörmland", är det nära till lokala producenter. Deras stora stolthet är KRAV-märkt nötkött från kreatur som växt upp på ägarens egen gård, Sofielunds Gård.

De har även närhet till den populära golfbanan Flens golfbana samt till padelbana på Grinda Gårdspadel och Sörmlandsleden.

Hotellet disponerar över 45 rum - 23 dubbelrum i olika storlekar, 2 familjerum och 20 enkelrum, med totalt 70 bäddar. Rummen är smakfullt inredda, inklusive helkaklade badrum

Säljes av

Hotel Malmköping
Organisationsnummer: 556889-6996
Furugatan
642 60 Malmköping
0157-245 80Ring
Köp dealen för att erhålla din unika Let's
deal-kod.
Kontakta hotellet via mail med din
bokningsförfrågan och uppge din kod.
Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.