Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (1 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (2 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (3 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (4 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (5 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (6 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (7 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (8 av 10)1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna (9 av 10)

1 natt för 2 personer inkl. frukost och spa på Åkerblads i Dalarna

1 295 kr
1 890 kr
Köpta
10+
Spara
31%
Dealen avslutas om
38:20:10
Lägg till deal till favoriter

När fokuserade du senast på ditt välmående och bara kopplade av? Hos Åkerblads i Dalarna får du precis vad du behöver, en natt för 2 med boende i dubbelrum, spaentré till relaxavdelningen och frukostbuffé på morgonen.

Det här ingår

 • En natt för 2 personer i dubbelrum i gårdshus
 • Relax-entré
 • Lån av badrock och tofflor
 • Frukost

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 2023-09-26 t.o.m. 2023-11-30
 • Dealen gäller med incheckning söndag - torsdag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Mysig spa-oas – en av Sveriges 40 bästa spa-anläggningar – vid Siljan

Åkerblads är ett familjeägt spa-hotell med anor från 1400-talet. Hotellet har 73 st. ombonade och individuellt inredda rum där inget rum är det andra likt men alla erbjuder de bekväma sängar från Hästens samt wifi. Åkerblads är med i Svenska Spahotell, en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet – här är Sveriges 40 bästa spa-anläggningar samlade.

Varm utomhuskälla, avkopplande loungedel med bar och sköna behandlingar

Åkerblads erbjuder avkoppling både för kropp och själ. Här finner ni varm utomhuskälla, loungedel med tillhörande bar, bastu i vardera omklädningsrum samt ett fullt utrustat gym. Hotellets inomhuspool kommer under våren-hösten vara avstängd för renovering. I hotellets Skönhetsloft erbjuds behandlingar för hela kroppen, ansikte, händer eller fötter. Njut av dem ensam och känn stillheten i kroppen sprida sig, eller upplev dem med någon du tycker om i hotellets otroligt uppskattade duo-rum.

Njut av mat och dryck på erkänt Gästgiveri

Åkerblads köksbrigad med kökschef Anna Backlund i täten letar ständigt efter lokala råvaror av bästa sort. Njut av klassiska husmansrätter eller gourmetmat, egna importerade viner eller en bit hembakat kaffebröd. Det finns alltid särskild mat till barn som önskar något annat. Specialkost finns för dig som önskar. Säg dock gärna till vid bokningstillfället så att vårt kök kan anpassa menyn på allra bästa sätt.

Deal säljes av

Åkerblad i Tällberg AB
Organisationsnummer: 556156-1027
Sjögattu 2
793 70 Tällberg
Incheckning från kl. 15:00, utcheckning kl. 11:00
0247-508 00Ring
-Köp dealen för att erhålla din unika dealkod

-Bokning sker via telefon eller mail.

-Uppge din Lets dealkod vid bokningsförfrågan

-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.