letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (1 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (2 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (3 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (4 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (5 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (6 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (7 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (8 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (9 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (10 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (11 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (12 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (13 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (14 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (15 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (16 av 18)1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel (17 av 18)

1 natt för 2 inkl. middag, frukost och spa på Quality The Box Hotel

1 995 kr
3 245 kr
Köpta
150+
Spara
39%
Lägg till deal till favoriter

Kom iväg på en härlig vistelse med din partner, din vän eller någon annan du håller kär till Quality The Box Hotel i Linköping. Här njuter ni av en läcker middag på kvällen, en god natt sömn i ett av hotellets fina dubbelrum, en läcker frukost på morgonen och entré till spa inklusive en sparitualbricka som ger er allt från ansiktsskrubb till fotsalt.

Det här ingår

 • Övernattning för 2 på Quality Hotel The Box i Linköping
 • 1-rätters middag
 • Stor frukostbuffé
 • Fri parkering och fri tillgång till gym
 • 600 kvadratmeter stort spa
 • Spa ritualbricka som ger er 8 st hudvårdsprodukter från Eminence Organics, gjorda på enbart 100% naturliga ingredienser
 • Hotellet har två moderna gym samt en restaurang

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning måndag–torsdag t.o.m. 30 september 2024
 • Bokningsförfrågan via mejl [email protected]
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Spaet har en åldersgräns på 16 år. Barn under 16 år är välkomna under vissa tider på dagen
 • Spabesök måste förhandsbokas i samband med övernattningens bokning. Wellnessavdelningen går att boka varje hel timme och ger dig tillgång till två timmars spavistelse samt lån av badrock, handduk och tofflor
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

Mer om dealen

Quality The Box Hotel i Linköping

I utkanten av Linköping hittar du The Box. Ett modernt hotell med närhet till city, flygplats och Linköping arena. Här hittar du 176 fräscha rum som är moderna och charmiga. På entréplan möts du av hotellets bar och restaurang med en meny som hyllar det svenska köket med en internationell twist. Här kan du även avnjuta en lunch på vardagar. På morgnarna hittar du dessutom en stor frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter. Hotellet har en egen bar där du kan njuta av en god cocktail eller bara varva ner innan läggdags.

The Wellbox - avkopplande spa

Hotellets 600 kvadratmeter stora spa där du kan skämma bort dig själv och bara fokusera på ditt eget välmående. Här kan du testa att bada i en pool med champagnebubblor! Utöver champagnepoolen erbjuds pool, utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu. I spa-entrén ingår fri tillgång till spa & gym under 2 timmar, lån av handduk, badrock och tofflor. Boka din spaentré innan ankomst för att garantera din plats The Wellbox.

Säljes av

The Box Hotel AB
Organisationsnummer: 559032-7960
Aspögatan 7
582 78 Linköping
+46 13 390 02 00Ring
-Dealen gäller med incheckning månd-torsd
-Bokningsförfrågan ENDAST via mail.
- Tid på wellness måste alltid bokas i samband med bokningsförfrågan.
-Uppge kod vid bokning
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller