Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spaEn natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (1 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (2 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (3 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (4 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (5 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (6 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (7 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (8 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (9 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (10 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (11 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (12 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (13 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (14 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (15 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (16 av 18)En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa (17 av 18)

En natt för 2 i deluxe-rum med egen bastu och entré till spa

1 450 kr
2 100 kr
Köpta
30+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Hotell Hallstaberget i Sollefteå har en underbar utsikt över stad, skog, berg och älv. Koppla av med bubbelpool, kall-pool, olika bastu, stor uppvärmd pool och hottubs utomhus med en vackert inramande vy.

Det här ingår

 • 1 natt för 2 personer i Deluxe-rum med utsikt och egen bastu
 • Bubbel och choklad på rummet ingår
 • Frukostbuffé
 • Entré till Spa-avdelningen

Användarvillkor

 • Gäller fr.o.m. 17 december t.o.m. 27 februari 2022
 • Gäller ej 23, 24, 25 och 31 december
 • Gäller fredag och söndag
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
 • Pga rådande omständigheter med anledning av covid-19 planerar hotellet era tider för middag, spa och frukost. Läs mer här
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Ombokning sker i mån av plats, Avbokning ej möjligt efter reserverat boende

Mer om dealen

Friluftsliv och spa 

Sedan 1969 har Hotell Hallstaberget samlat friluftsmänniskor, nöjeslystna norrlänningar och kunskapstörstande konferensgäster. Nu är det er tur att få ta del av allt detta unika hotell och denna plats har att erbjuda.  På hotellet finns restaurang, vinkällare, nattklubb, Hallsta Spa & Relax med bad, bastu och behandlingar av alla dess slag.

Rum med egen bastu

Ni bor i ett härligt Deluxe-rum där fönster från golv till tak ger en vidunderlig utsikt över Ångermanälven och Sollefteå stad. Som om inte det vore nog har ni egen bastu och generös minibar för bästa möjliga komfort.

God mat med utsikt

Hotellets restaurang har också en fantastisk utsikt där du njuter av stunden, maten, drycken och den otroligt vackra inramningen av skog, älv och berg. Starta dagen på bästa sätt med en frukost i samma storslagna miljö.

Deal säljes av

Hotell Hallstaberget AB
Organisationsnummer: 556754-7194
Hallsta
88135 Sollefteå
Ej tillgängligt 23, 24, 25 och 31/12.
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.