Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Prison Island och äventyrsgolf inkl. läsk

Prison Island och äventyrsgolf inkl. läsk

549 kr
1 156 kr
4,0
(13)
Köpta
150+
Spara
53%
Lägg till deal till favoriter

Vare sig du är ung eller gammal, privatperson eller företag, ska hålla ett barnkalas eller en svensexa, ska på aw eller... ja du fattar: Prison Island passar alla! Samla ihop dina vänner och ta med dem på en oförglömlig upplevelse hos på O’learys i Heron City. Prison Island har 32 spännande och utmanande celler som anpassas efter ålder. Dealen gäller för upp till 4 personer. För att kunna utföra alla olika celler i Prison Island så behöver man vara minst 3 personer.

I denna fantastiska deal ingår även en fartfylld och rolig äventyrsgolf. Även denna aktivitet passar för alla åldrar och anpassas efter grupp.

Det ingår även en valfri läsk vid ankomsten till O'learys så man hinner få i sig lite vätska innan spelat kan börja!

Höjdpunkter

  • Få två upplevelser under ett och samma tillfälle Utmana barnen, vännerna eller kollegorna i kanske ditt livs roligare äventyr
  • Passar för personer mellan 9-99 år
  • Prison Island tar 60 minuter
  • Äventyrsgolfen tar 40 minuter

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 30 september 2020
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 9-99 år där det handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt. Ni tävlar i lag om 3-4 personer, därefter kan ni kan köra cellerna i vilken ordning ni vill. Varje cell är rankad efter svårighetsgrader (taktik, teknik, fysik) och har en maxpoäng.

Äventyrsgolfen är en upplevelse med både bild och ljud. Rummet är fullt av härliga färger och golfen kommer i många olika skepnader och svårigheter. Du som aldrig spelat golf innan kommer få upp ögonen för något nytt och den erfarne golfaren kommer inte vilja lämna rummet när er tid är ute!

Om O'learys Heron City

O'learys i Heron City är en fantastisk anläggning och restaurang som med åren har utvecklats och blivit en av Stockholms största. Idag finns här totalt 16 bowlingbanor, 6 biljardbord, 4 shuffleboards samt en spelhall med över 30 olika spel!! I spelhallen finns exempelvis racing, flipper, basket och airhockey. Dessutom har O'learys nu även utökat med nya Prison Island och Äventyrsgolfen. Självklart har O’learys även sina klassiska rätterna som Cheddar Cheeseburgaren, Ceasarsalladen eller dom smarriga Hot buffalo chicken wings. Välkommen ut till Heron City redan idag!

Deal säljes av

O'learys Heron City
Organisationsnummer: 556986-7137
Dialoggatan 2
141 75 Kungens Kurva
Sön - Tor 11:00 - 23:00
Fre 11:00 - 24:00
Dealen gäller EJ Lördagar
08-35 50 05Ring
Boka in dig på länken ovan "Boka online här". Skrolla ner till Prison Island 1 timme och fortsätt din bokning. När du klickat på fortsätt så kommer en ny sida upp. Där måste du uppge Let's deal koden i meddelande fältet för att bokningen ska vara giltig. Varmt välkomna!