letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och JubileumsparkenGolfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken (1 av 6)Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken (2 av 6)Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken (3 av 6)Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken (4 av 6)Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken (5 av 6)

Golfparken äventyrsgolf på Heden, Näset, Mölndal och Jubileumsparken

39 kr
70 kr
4,0
(8)
Köpta
1900+
Spara
44%
Lägg till deal till favoriter

Säsongspremiär på äventyrsgolf! Spela minigolf, med eller utan sällskap, på Heden, i Mölndal, Näset eller i Jubileumsparken. Här kommer ni garanterat få en rolig stund med familjen eller vännerna.

1 barn
39 kr
70 kr
1 vuxen
49 kr
100 kr
2 vuxna
109 kr
200 kr
Familj (2 vuxna + 2 barn)
189 kr
340 kr

Höjdpunkter

  • Säsongspremiär hos Golfparken Äventyrsgolf
  • Dealkoden gäller på Heden, Mölndal, Näset och Jubileumsparken
  • Spela med hela familjen på fräscha banor med vackra vattenfall
  • Passa på att njuta av glass och fika
  • Alternativ för 2 vuxna och 2 barn - 2 vuxna - 1 vuxen - 1 barn

Användarvillkor

  • Dealen är giltig att nyttja t.o.m. 20 juni 2024
  • Se mer information om öppettider längre ner på sidan
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej
  • Max 5 deals per person/tillfälle, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

Mer om dealen

Heden

Äventyrsgolfen som tidigare låg nere vid Hotell Liseberg har återuppstått på Heden - mitt i Göteborg! Nu på större yta, uppe vid Lasse på Heden, där ni kommer mötas av vattenfall, vattenstenar, fina växter och utmanande spel. Det finns även ett glasskafé med mjukglass, kulglass, styckglass och olika sorters kaffe.

Näset

Vid Åkeredsvallen på väg ut mot havet ligger äventyrsgolfen. Banan byggdes 2020 där det tidigare varit en övergiven minigolfbana. Det som sparades var poolsystem som rinner längs med dom flesta banorna. Här finns stort glassutbud med kulglass, mjukglass och milkshakes. Kaffe, dricka och bullar finns även om man vill fika efter golfrundan.

Mölndal

Golfparken Mölndal byggdes 2022 och ligger på fiskargatan vid aktiviteten, här finns det 12 olika golfhål med inslag av hopp, kullar och vattenhinder i varierande svårighetsgrad.

Jubileumsparken

Golfparken Jubileumsparken ligger i frihamnen på Hisingen. Det är den senaste byggda äventyrsgolfbanan och öppnade upp under sommaren 2022. Golfparken ligger i anslutning till den nybyggda utflyktslekplatsen samt bastun och utomhusbadet. Till jubileumsfirandet sommaren 2023 ska det nya hamnbadet med tre stycken pooler i havet vara klart och öppna.

Säljes av

Golfparken Äventyrsgolf
Organisationsnummer: 556998-9352
7 Frihamnen
7 Frihamnen
417 55 Göteborg
Uppvisa köp i mobil på plats för personal (Rapporteringsknappen) OBS! Utskriven kod gäller ej.