letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på MarholmenBoende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (1 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (2 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (3 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (4 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (5 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (6 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (7 av 9)Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen (8 av 9)

Boende för familjen 2–3 nätter i stuga på Marholmen

2 995 kr
4 985 kr
4,8
(6)
Köpta
250+
Spara
40%
Lägg till deal till favoriter

Marholmen är platsen för dig som vill fly alla måsten – ett eget örike i Stockholms skärgård med massor av aktiviteter för både vuxna och barn, enbart en timme från Stockholm och Uppsala. Unna dig själv och familjen en vistelse med total avkoppling eller full aktivitet i underbar skärgårdsmiljö med två eller tre nätter till specialpris i Marholmens fina stugor på 70 kvm med egen braskamin och bastu.

2 nätter i stuga
2 995 kr
4 985 kr
3 nätter i stuga
3 895 kr
7 080 kr

Det här ingår

 • Bo i en rymlig Marholmsstuga med plats för upp till 5 personer på mysiga Marholmen – bara en timmes bilkörning från Stockholm och Uppsala
 • Varje stuga har 3 sovrum
 • Städning ingår
 • Stugorna rymmer både braskamin och bastu vilket bådar för mysiga stunder
 • Stugan har självhushåll, men du kan köpa till frukost på plats
 • Köp till lån av sängkläder för 150 kr/person

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 31 maj 2023
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Barnpolicy: Barn är välkomna
 • Åldersgräns spa: 18 år
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Kan ej avbokas efter bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Mysig stuga med braskamin och bastu

Bo i en egen stuga och samla dina nära för att umgås, eller bred ut dig själv för lugn och ro. Stugorna rymmer både braskamin och bastu vilket värmer skönt under höst och vinter. Du som gäst i en Marholmssstuga kan från den egna verandan se hur Roslagens skärgård förändras beroende på säsong. Du ser ön spricka ut till vår, fyllas av sommar, färgas till höst och frysa till vinter. Eftersom stugorna har eget hushåll så passar de perfekt för både en weekend eller en längre vistelse i Stockholms norra skärgård!

Se och göra

Till Marholmen kan ni komma för att bara njuta av en avkopplande vistelse eller ta med er hela familjen på en hisnande utflykt i Roslagens vackra skärgård. På Marholmen finns det gott om aktiviteter för stora som små; en stor lekplats med hinderbana, anordnade grillplatser, vinterpingis i båthuset, tipspromenad runt ön för både barn och vuxna, skogsbad, historiska byggnader från början på 1900-talet, biljard och pingis i huvudbyggnaden, elljusspår på egen ö, Walking Gym med träningsstationer utomhus, bilfria cykelvägar, kallbad med bastu och mycket mer.

Spa Mareld

Utöka er vistelse med entré till Spa Mareld som har en härlig ångbastu med den lysande stjärnhimlen ovanför, och i bubbelpoolen har naturen lagt sig tillrätta med gotländsk natursten. Under din vistelse på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av behandlingsrummen.

Säljes av

Marholmen Hotell och Konferens AB
Organisationsnummer: 559104-4507
Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00
0771 – 16 17 00Ring