Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i EskilstunaRelaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (1 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (2 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (3 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (4 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (5 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (6 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (7 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (8 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (9 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (10 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (11 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (12 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (13 av 15)Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna (14 av 15)

Relaxpaket för 2 på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna

1 250 kr
1 785 kr
Köpta
40+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Mitt i centrala Eskilstuna ligger Best Western Plaza Hotel - det perfekta alternativet för dig som söker ett centralt boende med närhet till både shopping och aktiviteter. Här bor ni i dubbelrum superior och vaknar upp till en välkomponerad frukostbuffé från Best Breakfast.

Det här ingår

  • Boende i Dubbel Superiorrum för 2
  • Fruksotbuffé
  • Entré till relax
  • Entré till gym

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 31/3-2022
  • Gäller fredagar, lördagar och söndagar
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Om Plaza Hotel

Nära Best Western Plaza Hotel, har du nära till shopping och aktiviteter såsom Parken Zoo, Eskilstuna Golfklubb och Munktellbadet. Dem erbjuder sina gäster tillgång till bastu & gym dygnet runt och en välkomponerad frukostbuffé från Best Breakfast.

För Plaza hotel är miljön viktig och dem arbetar aktivt med att minska miljöpåverkan, för en positiv miljöutveckling. Dem var det första hotellet i Eskilstuna att miljöcertifieras enligt Svanen.  

Deal säljes av

Best Western Plaza hotel
Organisationsnummer: 556707-6954
Drottninggatan 9
632 20 Eskilstuna
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.