Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i GöteborgBoende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg (1 av 6)Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg (2 av 6)Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg (3 av 6)Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg (4 av 6)Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg (5 av 6)

Boende för 2 inkl. frukost på The Weaver i Göteborg

995 kr
1 430 kr
Köpta
80+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Göteborg och maffiga Quality Hotel The Weaver – ett helt nyöppnat hotell beläget endast 8 minuter med spårvagn från Liseberg och Korsvägen. Namnet anknyter till den vävindustri som tidigare blomstrade i området och syns i allt från lokalt förankrad konst med vävda mattor på golv och väggar samt rumsnumrering i sydtrådar.

Husets häftiga färgsättning med en kulört och mättad färgskala är en blinkning till den tidigare tillverkningen av linoljefärg i området. Ni bor i ett standard dubbelrum eller familjerum.

Det här ingår

  • Övernattning för 2 personer
  • Boende i Double Superior room
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning torsdag-söndag
  • Dealen gäller fr.o.m. 2022-01-13 t.o.m. 2022-03-28
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Magisk utsikt, mat och rymliga rum

Hotellet har 370 smakfullt och ljust inredda rum med ljudisolerade fönster från golv till tak. Utsikten från hotellet är magisk och kan avnjutas i alla väderstreck. Brasserie X är namnet på hotellets restaurang, med fokus på säsongens råvaror. Den franskinspirerade menyn bygger på goda, enkla och ack så goda rätter lagade från grunden. Naturligtvis har hotellet en bar i lobbyn.

Deal säljes av

Quality Hote The Weaver
Organisationsnummer: 559053-5695
Göteborgsvägen 91
431 37 Mölndal
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 12:00
Bokning sker enbart via mail.
Uppge namn, datum för incheckning och din Let’s deal-kod vid bokning.