letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i VänersborgBoende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (1 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (2 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (3 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (4 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (5 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (6 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (7 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (8 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (9 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (10 av 12)Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg (11 av 12)

Boende för 2 inkl. middag och frukost på Hotell Hehrne i Vänersborg

1 695 kr
2 490 kr
Köpta
1
Spara
32%
Lägg till deal till favoriter

Njut av en härlig hotellvistelse i trevliga Vänersborg! Här bor ni bekvämt på Hotell Hehrne där ni får den perfekta mixen av vacker natur med närhet till både friluftsliv och alla bekvämligheter ni kan tänka er. I dealen ingår en välsmakande middag och god frukost morgonen efter. 

Det här ingår

  • Övernattning för 2 personer på Hotell Hehrne
  • Middag i restaurang älven
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller incheckning alla dagar i mån av plats t.o.m. 12 juni 2024
  • Vill du unna dig lite egentid och resa/bo ensam betalar du ett tillägg på 2 950 kr
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Lägg till infon vi fått direkt av partner
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Hotell Hehrne

Hotellet ligger bara några minuter från både Vänersborgs centrum och Trollhättans flygplats, vilket ger er möjlighet att uppleva både stadens puls och naturens lugn. Utforska deras fina promenadvägar och löpspår, eller njut av en mängd olika aktiviteter som finns i närheten av hotellet. Upplev den perfekta harmonin mellan stad och natur under din vistelse här.

Restaurangen på Hotell Hehrne är en oas där matlagningen är i centrum och smakerna tar dig på en resa genom både lokala och internationella kök. Kockarna använder bara de bästa råvarorna, noggrant utvalda för att garantera en autentisk och nyskapande smakupplevelse varje gång. Från den första tuggan kommer du att känna att maten är lagad med passion och omsorg, och att varje rätt förmedlar en unik känsla och historia. 

Säljes av

Hotell Hehrne
Organisationsnummer: 556581-3812
Dr. Hehrnes väg 1
46254 Vänersborg
0521-699 65Ring
-Köp dealen för att erhålla din unika Lets dealkod.
-Kontakta hotellet via telefon eller mail med din bokningsförfrågan.
-Uppge Let’s deal-kod vid bokning.
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.