Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Inträde till SpritmuseumInträde till Spritmuseum (1 av 4)Inträde till Spritmuseum (2 av 4)Inträde till Spritmuseum (3 av 4)

Inträde till Spritmuseum

69 kr
140 kr
4,4
(42)
Köpta
1500+
Spara
51%
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till Spritmuseum - en levande mötesplats för svensk dryck, konst och inspiration. Museet ligger vid vattnet på Djurgården i två galärskjul från 1700-talet. I biljettpriset ingår inträde till alla tre spännande utställningar som visas på museet.  

Höjdpunkter

  • Inträde för en person till Spritmuseum
  • Tre olika utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Dryckeslandet Sverige
  • Museumet har fått utmärkelsen Årets serviceupplevelse 2016, White Guide Guldrakens Hederspris och Årets Ölutvecklare 2015

Användarvillkor

  • Dealen gäller i 60 dagar från att du köpt dealen
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej
  • Är ni fler? Köp fler deals
  • Önskar ni säkerställa en viss tid för ert besök, vänligen kontakta [email protected]

Mer om dealen

”Dryckeslandet Sverige” handlar om svenskarnas bitterljuva inställning till alkohol, en historieresa blandat med doftupplevelser.  

Absolut Art Collection är konstsamlingen med över 850 porträtt av den berömda vodka flaskan skapad av konstnärer, fotografer, formgivare. Från Andy Warhol, Louise Bourgeois, Ola Billgren till Linn Fernström. Olika delutställningar/ vinklingar avlöser varandra i konsthallen.

Därtill har Spritmuseum alltid minst ytterligare en specialutställning i något centralt eller kuriöst ämne där utgångspunkten är alkohol.


Mat och dryck  

Botanisera i baren bland en rad spännande hantverksdrycker från hela Sverige, allt från öl, cider till vin och gin. De säljer även smakbrickor som knyter an till utställningarna. I restaurangen serveras mat från det svenska köket.  

Skål och välkommen!

Spritmuseums Restaurang

Spritmuseums Restaurang är omnämnd som en av världens främsta museirestauranger. De bjuder på en wow-upplevelse med närproducerade råvaror, både på tallriken och i glaset. På menyn finns deras koncept – nordisk mat med en twist. Dryckessverige finns självklart representerat och till maten erbjuder de spännande hantverksdrycker från hela landet, allt från öl, cider, vin, gin och whisky.

Deal säljes av

SPRITMUSEUM
Organisationsnummer: 802016-4060
Djurgårdsstrand 9
115 21 Stockholm
Tis, Ons & Lör: 10:00 - 17:00
Tors & Fre: 10:00 -18:00
Sön 12:00 - 17:00


Mån - Lör 10–17
Sön 12–17.
Visa upp din kod/deal i mobilen vid entren.