Se favoriter
Se kundvagn
Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight HotellSpapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (1 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (2 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (3 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (4 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (5 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (6 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (7 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (8 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (9 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (10 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (11 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (12 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (13 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (14 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (15 av 17)Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell (16 av 17)

Spapaket med fördrink och middag för 2 på Sunlight Hotell

1 695 kr
2 685 kr
Köpta
60+
Spara
37%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till unika Sunlight Hotel och Spa i Nyköping – endast en timmes resa från Stockholm. Där, i den gamla tvålfabriken, finns en 25-metersbassäng med tillhörande bubbelpool, spa med ett brett behandlingsutbud, Sveriges största hotellgym med konditions- och styrketräningshall samt tyngdlyftningsrum. Som om det inte vore nog finns även en gokart-bana och den gediget trevliga, mysiga restaurang Klara och vår stora fina lounge. 

Produktinformation

 • Logi för 2 personer i dubbelrum
 • Frukost
 • Fördrink innan middagen
 • Varmrätt "kockens val"
 • Söndagar serveras en matig Charkbricka som er middag med ett glas bubbel på vår Spa & Relaxavdelning
 • Tillgång till Spa, gym och pool

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning söndag – torsdag från 3/10 t.o.m. 16/12–2021
 • Anmäl eventuella allergier vid bokningstillfället (via mail)
 • På grund av rådande omständigheter planerar hotellet era tider för middag, Spa och frukost
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du kan ångra ditt köp via Let's deal i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter av hotellet bekräftad bokning. Ombokning sker i mån av plats

Mer om produkten

Tvålfabriken som blev hotell

Sunlight Hotel och Spa huserar i en gammal tvålfabrik som genomgått en magisk resa från kokande industrikittel till att bli en pulserande samlingsplats för kultur, avkoppling och nya idéer. Värdskapet grundas i ett varmt välkomnande för alla och personalen drivs av en genuin passion till mötet människor emellan.

Härliga smaker från skog och sjö

På restaurang Klara njuter ni av smaker med fokus på det gröna och hållbara samt viner från hela världen. All mat baseras på lokala råvaror valda med omsorg. Köket vurmar för Sörmland och dess skogar och sjöar och varje tallrik har ett sörmländskt inslag. Kökspersonalen brinner för det lokala och står tryggt med kockskorna i den svenska mattraditionen. Tänk mer casual dining än fine dining: På Klara ska det sorla och skramla med glas och bestick. 

Spa med fokus på er och bara er

Sunlights spa-avdelning erbjuder välkomponerade ansiktsbehandlingar och har ett brett utbud av kroppsbehandlingar. Ni kan relaxa i spa-loungen och dyka ned i någon av poolerna. Efteråt är det härligt att värma sig i bastun. I relaxen serveras dryck, charkuterier och andra godsaker.

Les mer her!

Deal säljes av

Sunlight Hotel och Spa
Organisationsnummer: 556342-0768
Nytorget 7
611 38 Nyköping
Incheckning från: 16:00
Utcheckning: 11:00
-Endast bokning via mail. Uppge Let's deal
kod vid bokning och önskat datum samt
eventuella frågor.
-Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://www.sunlight.se/sakerhetsrutiner