Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Publikrep Snövit - The Musical, 12 september på Göta LejonPublikrep Snövit - The Musical, 12 september på Göta LejonPublikrep Snövit - The Musical, 12 september på Göta Lejon

Publikrep Snövit - The Musical, 12 september på Göta Lejon

295 kr
635 kr
Köpta
300+
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter

Våga följa med in i sagans värld! Upplev Snövit – The Musical, ett fantasi- och lekfullt musikaläventyr för alla sagoälskande familjer. Föreställningen är baserad på Bröderna Grimms klassiska berättelse men nu i ny tappning.

Höjdpunkter

 • Publikrep av föreställningen Snövit – the Musical
 • 12 september på Göta Lejon
 • Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
 • Speltid: 2,20 tim inkl. paus
 • Rekommenderad ålder: 3-100 år

Användarvillkor

 • Dealen gäller den 12 september 2022
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan
 • Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Köp så många som ditt sällskap är
 • Köpt deal återbetalas ej
 • Serviceavgift tillkommer

Mer om dealen

Följ med till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? 
Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik – allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

I rollerna: Yohio, Bob Hellberg, Anna Norberg, Christian Åkesson, Andreas Andersson, Maja Söderström, Anna- Lill Karlberg, Christian Arnold, Erik Rusch, Tuvalisa Nilsson, Daniel Sorange, Carl Fredrik Bengtsson, Liza Wåhlin, Simeon Da Costa Maya och Carl Ekengren

Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Producent: Anna Norberg
Scenografi: Erik Fredriksson
Kostym: Thomas Malmros
Mask & hår: Petra Cabbe

Deal säljes av

Dröse & Norberg Productions
Organisationsnummer: 556481-0512
Götgatan 55
116 21 Stockholm
Föreställningen startar 18:00
08-505 290 00Ring
Efter köp så höra av er i god tid för att lösa in koden och få din biljett. Ju tidigare koden löses in, desto bättre biljetter får ni.
Koden kan lösas in via mail biljett@gotalejon.se eller på plats under biljettkassans öppettider
Biljetten kan dock senast lösas in fram till en timme innan föreställningen, dvs 17.00 på dagen för föreställningen.
OBS: Biljettkassan är stängd för semester under juli månad.