letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Laserdome + The Cube i BrommaLaserdome + The Cube i Bromma (1 av 2)

Laserdome + The Cube i Bromma

159 kr
258 kr
4,2
(9)
Köpta
250+
Spara
38%
Lägg till deal till favoriter

Lös kluriga frågor och spela Laserdome tillsammans med familjen, kompisarna eller kollegorna! Skratta och ha kul tillsammans under 1 timme med The Cube och 2 spel Laserdome.

1 Person
159 kr
258 kr
2 Personer
329 kr
516 kr
3 Personer
489 kr
774 kr
4 Personer
659 kr
1 032 kr
5 Personer
819 kr
1 290 kr

Höjdpunkter

 • En rolig och klurig aktivitet där samarbete är huvudfokus för att lösa uppgifterna
 • Dubbeldeal med två spel
 • Perfekt teambuilding för familjen, kompisgänget eller kollegorna

  Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Dealen gäller mån - tors
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Dealen gäller alla nya kunder till Laserdome Bromma
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

  Mer om dealen

  Laserdome

  Inför spelet får ni en genomgång av hur spelet går till. Ta på dig utrustningen som en jacka och knäpp fast framtill, enkelt och bekvämt för alla åldrar och storlekar. När spelledaren skickar in er på arenan gäller det att gömma sig, när alla väl är inne drar spelet igång och det tar tio sekunder innan du kan skjuta, nu börjar allvaret!

  I en rökfylld arena med musik som får adrenalinet att rusa, jagar ni era motståndare genom mörka gångar på de olika våningarna. Uppgiften är enkel skjut så många motståndare som möjligt men se upp, du vill inte skjuta dina medspelare. Här finns den senaste generationens Lasersystem (Helios FEC) som gör det möjligt att spela allt från två till fyra lag eller alla mot alla.

  The Cube

  The Cube är klurigt och lämpligt för barn från 16 år.  Bilda lag om 2 – 5 personer per lag. Är ni tex 8 personer delas ni in i 2 lag med 4 i varje lag. Vi har 12 unika kuber och varje kub tar ca 15 – 35 minuter att klura ut, allt beroende på hur bra ni är på att samarbeta för att lösa problemen och uppgifterna ni stöter på.

  Vi har hämtat inspiration från escape rooms och fångarna på fortet och skapat en aktivitet där samarbete är huvudfokus för att lösa uppgifterna. En perfekt teambuildingaktivitet för företag, kollegor, svensexor, möhippor eller kompisgänget! Spelet är som ett Escaperoom fast det gäller att lyckas låsa upp kuberna genom att lösa de många klurigheter och utmaningar kuberna erbjuder. Man är alltså varken inlåst, springer runt eller riskerar bli varm.

  Om Laserdome Bromma

  Med 40 västar och en spännande arena garanteras här en upplevelse utöver det vanliga, följ med på en av världens mest beroendeframkallande och adrenalinalstrande aktiviteter för gammal som ung! Välkomna till Laserdome Aktivitetscenter Bromma.

  Säljes av

  Lasergame LG AB
  Organisationsnummer: 556482-2541
  Ekbacksvägen 32
  32 168 69 Bromma Stockholm
  Mån - Tors 14-20
  08 - 408 010 50Ring
  Boka CubeCombo - 1 timme Cube + 2 spel Laserdome.
  Uppge din letś deal kod i bokningen.