letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
8 veckor gratis vårläsning på Nextory8 veckor gratis vårläsning på Nextory (1 av 3)8 veckor gratis vårläsning på Nextory (2 av 3)

8 veckor gratis vårläsning på Nextory

0 kr
278 kr
Köpta
2500+
Spara
100%
Lägg till deal till favoriter

Nu kan vi erbjuda 8 veckors fri lyssning och läsning hos Nextory. På Nextory hittar du berättelser som säkrar vårens äventyr. Med e-böcker, ljudböcker och magasin levlar du upp dig själv samtidigt som du får igång hjärnan på alla cylindrar. Registrera dig idag, it's a no-brainer!

Nextory gratis i 8 veckor
0 kr
278 kr
Gäller för nya kunder
Nextory till halva priset - 3 månader
193 kr
387 kr
Gäller för nya och befintliga kunder

Höjdpunkter

  • Lyssna på ljudböcker hos Nextory helt kostnadsfritt i 8 veckor
  • Böcker som passar hela familjen
  • Skapa upp till 4 profiler
  • Välj bland hundratusentals titlar i mobilen och surfplattan
  • Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Användarvillkor

  • Ingen transaktion görs hos Let's deal
  • Efter att du klickat på köp får du en rabattkod. Uppge denna när du slutför ditt köp i kassan hos Nextory
  • Utan bindningstid eller uppsägningstid
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden
  • Övriga villkor enligt Nextory

Mer om dealen

Här är vårens 3 bästa böcker som du hittar på Nextory!

1. Kvinna saknad av Mary Kubica. En intelligent ”popcornthriller” – med oväntade vändningar som tar begreppet bladvändare till helt nya nivåer, och som är lika beroendeframkallande som en skål popcorn framför en deckarserie på teve! En New York Times bestseller!

2. Det skyddande regnet av Jojo Moyes. En gripande historia om tre kvinnor, deras färgstarka liv och deras olika upplevelser av kärleken. Det är en berättelse om konflikten mellan plikt och kärlek, om livsval och om mödrar och döttrar.

3. Gift av Lydia Capolicchio. Löftet till min väninna är en berättelse om kvinnlig vänskap, livsfarliga relationer och ett regelrätt brott. Framför allt är den baserad på en sann historia och ett resultat av ett löfte författaren en gång gav sin väninna. Kanske kan den bli någons överlevnadsguide även om den skyldige aldrig fälls.

Nextory

Om du vill lyssna eller läsa böcker direkt i din iphone, android eller surfplatta får du genom Nextory tillgång till ett gediget bibliotek. Du får tillgång till de mest populära titlarna inom genrer som deckare, romantik, självbiografier och barnböcker.

Hos Nextory hittar ni över hundratusentals historier inom flera olika områden, både som ljud- och e-böcker. Välj och vraka bland allt från faktaböcker, romaner, deckare till barnböcker. Det finns garantera något för alla smaker.

Säljes av

Nextory
Organisationsnummer: 556708-4149