letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (1 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (2 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (3 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (4 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (5 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (6 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (7 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (8 av 10)Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2 (9 av 10)

Spring Flash Deal! Minikryssning till härliga Oslo för 2

98 kr
1 200 kr
Köpta
200+
Spara
92%
Lägg till deal till favoriter

Boka din resa så snart som möjligt – begränsat erbjudande! 

DFDS erbjuder nu under en begränsad period en minikryssning till Oslo för 2 personer från 98 kr. Detta är det idealiska tillfället att ta en välbehövlig paus från vardagen och njuta fullt ut av de varma månaderna. Du kan välja mellan flera avgångar på utvalda söndagar till onsdagar fram till den 30 september 2024. Det finns goda möjligheter att resa under de mycket eftertraktade månaderna – maj, juni, augusti och september!

Njut av två kvällar ombord, härligt god mat, Tax Free-shopping och en atmosfär som skapar den perfekta stämningen för familjemys. Ta båten och nyttja alla de många faciliteter och roliga barnaktiviteter som erbjuds ombord.

En minikryssning ger dig några härliga timmar i Oslo med gott om möjligheter att utforska de många saker som staden har att bjuda på.

Standardkabin med våningssängar för 2
98 kr
1 200 kr
Standardhytt med havsutsikt för 2
398 kr
2 700 kr
Commodore Class stuga med havsutsikt inkl. frukost t/r för 2
1 598 kr
4 200 kr

Det här ingår

 • Minikryssning från Köpenhamn till Oslo med DFDS för 2 personer.
 • Två kvällar och nätter ombord med tid att njuta av god mat, titta på liveunderhållning och utforska Tax Free-butiken
 • Vistelse i Oslo. Se avgångstider och antal timmar i Oslo när du löser in dealen hos DFDS
 • En paus från vardagen med nära och kära
 • Tid att besöka stadens mest populära sevärdheter, restauranger och shoppingstråk!
 • Alla inlösta deals omfattas av DFDS resegaranti

Användarvillkor

 • Dealen gäller avresa utvalda söndagar till onsdagar under perioderna 1/5–30/6 & 1/8-30/9 2024
 • Slutsålda datum och hytter kan förekomma
 • Bokning sker via denna länk. Skriv in din Let's deal-kod när du gör din bokning
 • Först till kvarn gäller vid bokning, endast av DFDS bekräftad bokning är giltig
 • Barnpolicy: Barn i åldrarna 0–3 år reser gratis såvida de inte behöver egen säng
 • Åldersgräns: 18 år utan sällskap av förmyndare
 • Det angivna priset grundar sig på värdet vid en specifik tidpunkt. Värdet kan variera beroende på efterfrågan, säsong och valutaskillnader
 • Ångerrätt i 14 dagar så länge du inte har bokat resan
 • Kan inte avbokas – däremot kan du boka om i mån av tillgänglighet
 • Dealen måste lösas in hos DFDS senast 30 augusti 2024

Mer om dealen

Våra bästa Oslo-tips!

Upplev Oslos charmiga atmosfär med pittoreska gator, vänliga människor och enastående mat, vilket gör Oslo till en av de mest attraktiva destinationerna för en storstadssemester.

Vigelandsparken

En av Oslos mest unika attraktioner är Vigelandsparken, en skulpturpark som hyllar konstnären Gustav Vigelands verk. Med över 200 skulpturer i granit, brons och smide är detta ett måste för konstälskare och parkvandrare. Parken är öppen året runt och bjuder på olika upplevelser i varje säsong.

Shopping

Oslo erbjuder en fantastisk shoppingupplevelse med allt från exklusiv norsk design till internationella varumärken. Gör ett besök på Karl Johans gate för att utforska ett brett utbud av butiker och ta sedan en promenad till Aker Brygge för att njuta av både shopping och utsikten över Oslofjorden.

Oslo för barn

För familjer med barn finns det gott om roliga aktiviteter att välja mellan i Oslo. Besök Fram Museum för att utforska Norges polarexpeditioner eller ta en tur till TusenFryd, Norges största nöjespark, för en dag fylld med spänning och äventyr. 

Om DFDS

DFDS har utsetts till Världens ledande färjeoperatör 2023 på den prestigefyllda World Travel Awards. Det är deras 13:e seger i rad! Den här utmärkelsen är ett tydligt bevis på vår strävan att erbjuda passagerarna en fantastiska upplevelser. Den återspeglar också medarbetarnas hårda arbete och engagemang för att göra varje resa lika enastående som den förra.

DFDS har nominerats till titeln som Europas ledande färjeoperatör 2024!

Säljes av

DFDS
Organisationsnummer: DK14194711
Dampfærgevej 30
2100 Köpenhamn
Sista dag för inlösen: 30/8 2024
Reseperiod : söndagar-onsdagar under perioden 1/5 – 30/6 & 1/8-30/9 2024