Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Weekend på hotell eller i stuga på Hassela SkiresortWeekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (1 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (2 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (3 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (4 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (5 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (6 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (7 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (8 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (9 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (10 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (11 av 13)Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort (12 av 13)

Weekend på hotell eller i stuga på Hassela Skiresort

1 390 kr
1 985 kr
Köpta
10+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Vakna till snötyngda granar och nypistade skidbackar. Tre nätter i dubbelrum inkl. frukost eller i en mysig stuga. På Hassela Ski Resort finns hela 20 backar och 8 liftar. Dessutom hittar du 14,5 km vackra längdspår för dig som föredrar att åka plant.

Hotell v. 5, 6 eller 7
2 070 kr
2 955 kr
Skidweekend på Hassela Skiresort
Datum
 1. Tors-Sön inkl. frukost V.50
 2. Tors-Sön inkl. frukost V.61
 3. Tors-Sön inkl. frukost V.74
Välj datum
Tors-Sön inkl. frukost V.50
Tors-Sön inkl. frukost V.61
Tors-Sön inkl. frukost V.74
Stuga Bävern v. 5 eller 6
1 390 kr
1 985 kr
Skidweekend på Hassela Skiresort
Datum
 1. Tors-Sön Vecka 50
 2. Tors-Sön Vecka 60
Välj datum
Tors-Sön Vecka 50
Tors-Sön Vecka 60
Stuga Bävern v. 7
2 175 kr
3 110 kr
Skidweekend på Hassela Skiresort
Tors-Sön Vecka 7
 1. Tors-Sön Vecka 75
Välj datum
Tors-Sön Vecka 75

Det här ingår

 • 3 nätters boende på hotell eller stuga
 • Frukost ingår för boende på hotell

Användarvillkor

 • Dealen gäller endast valt datum
 • Gäller boende vecka 5, 6 eller 7
 • Vid val av hotell inkluderas ett hotellrum med 2 ordinarie bäddar samt frukost för 2 personer
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Du måste boka boendet hos Hassela Ski Resort inom 72 timmar från det att du köpt dealen. Se längre ner i dealen för information om bokning
 • Uppge Let’s deal-kod, namn, adress, telenummer och mail. Uppge även antal och ålder på barn vid bokning
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Ombokning sker i mån av plats, Avbokning ej möjligt efter reserverat boende

Mer om dealen

Hassela ski Resort välkomnar dig

Endast 3,5 timmar från Stockholm ligger Hassela Ski Resort med trivsel för alla skidåkare. Här kan ni njuta av av skidåkning i hela 20 nedfarter med varierande svårighetsgrad, så det är lätt att hitta en backe som passar just dig. För barnen finns det dessutom ett helt eget område, med skidskola och rullband, allt för att väcka nyfikenheten och glädjen som skidåkning innebär. 

Boende

Hotell

Ski Hotel har 21 m² rum med 2 ordinarie bäddar. TV, torkskåp och toalett med dusch. I samtliga Ski Hotell boendepriser ingår avresestäd, linne samt daglig tömning av papperskorg. Låsbar skidförvaring utanför hotellbyggnaden och tillgång till Wifi.

Beläget i centralanläggningen Ski Hotel. I samma byggnad finns bland annat receptionen, restaurang, badet. 50 meter till liftarna på Hotelltorget.

Bävern: Bävern36 m², kategori 1, 4+2 bäddar självhushåll. 2 sovalkover med en våningssäng i varje samt 2 bäddar i bäddsoffa i allrum som är kombinerat pentry och vardagsrum. TV, torkskåp och toalett med dusch. Från Bäverns område är det ca 400 meter i gångavstånd till restaurang, bad mm.

Nära och lätt att hitta

Det är lätt att hitta hit och resan hit går snabbt, tack vare Hasselas strategiska läge vid E4:an. Och när du har parkerat bilen, behöver du inte röra den igen förrän det är dags för hemfärd. Aktiviteter, nöjen och mat för hela familjen finns alltid inom räckhåll.

Varierad längdskidåkning i mysiga spår

Föredrar du längdskidåkning istället för utförsåkning? I Hassela finns totalt 14,5 km längdspår varav ett är belyst. Upplev både idylliska vyer och tekniska utmaningar. Det finns något för motionärer såväl som för tävlingsåkare.

Deal säljes av

Hassela Ski Resort AB
Organisationsnummer: 556486-5508
Älvåsen
829 98 Hassela
Incheckning kl. 14:00
Utcheckning cirka kl. 10:00
0652 - 56 56 00Ring
Bokning sker via mail eller telefon till Hassela Ski Resort. Bokningen skall göras senast 72h efter köp för att vara en giltig bokning.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning samt hur många och vilken ålder samtliga gäster erhåller.