letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (1 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (2 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (3 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (4 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (5 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (6 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (7 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (8 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (9 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (10 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (11 av 13)1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping (12 av 13)

1 natt för 2 inkl. frukost & spaentré hos Kurorten Mösseberg i Falköping

1 895 kr
3 250 kr
Köpta
20+
Spara
42%
Lägg till deal till favoriter

Res tillbaka i tiden med en vistelse på Kurorten Mösseberg. Hotellet har varit en plats för rekreation och inspiration sedan 1867. Bo en natt på hotellet för två, och koppla av i deras  spa med inomhuspooler, och varma utomhuskällor. Passa även på att boka bord på deras restaurang som är inspirerad av jordbrukslandskapet runt Falbygden. Vakna sedan upp till doften av nybryggt kaffe och en stor frukostbuffé med goda teer, hemmagjorda müslisorter, goda smoothies, massor av bröd med tillbehör, våfflor, croissanter och mycket mer!

Det här ingår

 • Övernattning för 2
 • Frukost
 • Spaentré
 • Tillgång till SPA Mösseberg 2 timmar
 • Spatid tilldelas vid bokning
 • Möjlighet att boka bord i restaurangen

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 31 mars 2023
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Spatid tilldelas vid bokning
 • Passa även på att boka bord i restaurangen i samband med bokningen
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Anrik kurort i vackra Falbygden Hos Kurorten

Hos Mösseberg är det lätt att skapa sin egen privata oas. Alla rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil. Några är dock nyrenoverade enligt Mössebergs Cittaslow-filosofi, där interiören är skapad med naturliga material och med detaljer som hämtats från omgivningen på Falbygden.

Spa med varma utomhuskällor

Kurorten Mösseberg har en lång bakgrund som vattenkuranstalt. På Mössebergssluttningen vid mynningen av S:t Eriks källa, har människor sökt helande i det mineralrika bergsvattnet sedan mitten av 1800-talet. Hotellet har tempererad inomhuspool, varma inomhus- och utomhuskällor, inomhuspool, ångbastu, fotbad, gym och naturligtvis flera behandlingar.

Säljes av

Kurorten Mösseberg
Organisationsnummer: 857200-3104
mössebergsparken 34
521 37 Falköping
0515 - 432 00Ring
Boka via mail eller telefon.
Uppge Let's deal kod vid bokning.