letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmarkÖvernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (1 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (2 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (3 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (4 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (5 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (6 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (7 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (8 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (9 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (10 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (11 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (12 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (13 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (14 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (15 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (16 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (17 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (18 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (19 av 21)Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark (20 av 21)

Övernattning för 2 i glasigloo i Jokkmokks vildmark

4 300 kr
7 679 kr
Köpta
6
Spara
44%
Lägg till deal till favoriter

Ta en timeout från vardagen och upplev naturen på nära håll i Sveriges mest fascinerande naturmiljöer. Här bor du i en glashytta med utsikt över Jokkmokks vildmark. Välj det alternativ som passar dig bäst där bl.a. frukost och middag samt transfer med skoter, båt eller bil ingår.

Boende för 2 i Glass Luxury-svit
4 300 kr
7 679 kr
Inkl. frukost och flaska mousserande vin
Boende för 2 i Glass Luxury-svit
6 995 kr
10 875 kr
Inkl. frukost, middag och transfer

Det här ingår

 • Alternativ 1: Boende för 2 i Glass Luxury-svit + frukost och flaska mousserande vin
 • Alternativ 2: Boende för 2 i Glass Luxury-svit + frukost, middag och transfer
 • Övernattning för två i glashytta eller Glass Luxury-svit (både)
 • Frukost (både)
 • En flaska mousserande vin (alkoholfritt) på vistelsens första kväll (alternativ 1)
 • Middag som lagas och serveras av en kock som kommer till anläggningen (alternativ 2)
 • Transfer med skoter, båt eller bil (alternativ 2)

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 31 mars 2023
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Om du köper alternativet utan transfer ska du meddela hotellet om din ankomsttid
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar
 • Kostnadsfri avbokning
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Peace & Quiet Hotel

På Peace & Quiet Hotel bor du avskilt i en lyxig igloo i glas. Här får du en oförglömlig upplevelse av Jokkmokk, där landskap, djurliv och samisk livsstil kombineras i ett äventyr. Ert äventyr börjar med att ni får åka snöskoter, hundspann eller båt, då dessa är enda förmedel som kan ta er ut till denna magiska natur. 

Boendet är inspirerade av den samiska kulturen och har stora glasfönster som ger en magisk utsikt över naturen som omgärdar er. Komplettera er upplevelse med med isbad, cederträdsbad, massage, yoga med meditation på is och har ni tur får ni uppleva naturfenomenet norrsken. 

Här får ni även uppleva den lappländska maten på The Lodge, som serverar rätter tillagade med hållbara råvaror inspirerade av det samiska köket. Frukosten serveras à la carte och inkluderar saltat renkött, krämig yoghurt från fjällkor och hjortron. Lunchen och middagen tillagas över en lägereld utanför.

Säljes av

Njannja Solar AB, Peace & Quiet Hotel
Organisationsnummer: 559280-7936
Klockarvägen
962 32 Jokkmokk
- Bokningförfrågan via mail [email protected]
- Uppge koden vid bokning