letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relaxSommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (1 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (2 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (3 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (4 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (5 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (6 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (7 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (8 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (9 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (10 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (11 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (12 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (13 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (14 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (15 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (16 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (17 av 19)Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax (18 av 19)

Sommarpaket på Körunda för 2 med middag och entré till relax

1 695 kr
2 590 kr
Köpta
70+
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Njut av tillvaron på Körunda Hotell. Här kan du spela golf, kubb, boule eller bara koppla av med yoga vid sjön. I detta relaxpaket ingår en natt i dubbelrum på Körunda Hotelll, fri entré till relaxavdelningen, badrock och tofflor, kvällens varmrätt samt frukostbuffé.

Det här ingår

 • En natt i dubbelrum
 • Kvällens varmrätt på Körunda Hotell
 • 1 h fri entré till relaxavdelningen inkl. badrock och tofflor
 • Tillgång till sköna naturupplevelser runt sjön
 • Hotellet erbjuder löpslinga runt sjön, boule, kubb, utegym samt golfbanan utanför dörren (bokning och en kostnad kan tillkomma)
 • Frukostbuffé

Användarvillkor

 • Dealen gäller f.r.o.m. 1 juni t.o.m. 31 augusti 2023
 • Gäller med ankomst måndag–lördag i mån av plats. OBS! Under juli gäller ankomst onsdag–lördag
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Barnpolicy: Barn är välkomna, 650 kr för extrasäng inkl. frukost
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende, ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Körunda Hotell

På Körunda Hotell får ni en avkopplande vistelse nära skog och sjö. Här kan ni välja att njuta av lugnet i de natursköna omgivningarna eller i relaxavdelningen där det fins sköna loungesoffor, jacuzzi, ångbastu och isdusch. En mindre träningsdel finns också. 

Aktiviter

Varför inte testa hotellets aktivitetsutbud om det är ert sätt att slappna av. Här finns tillgång till allt från golf, utegym, kubb och boule. Kanske vill ni ta en löptur runt sjön? Eller varför inte låna en yogamatta och koppla av med en härlig yoga precis vid sjön? Fråga i receptionen så hjälper de er. Sörmlandsleden går runt sjön och är på 8,4 km för vandring för dig som är vandringssugen. 

Ta med dig en kär vän och koppla av på det sätt som passar er.

Här tar du dig till Körunda

Säljes av

Körunda Golf & Konferenshotell
Organisationsnummer: 556281-7261
Körunda 31
148 91 Ösmo
Incheckning är vardagar 14:00
utcheckning 10:00
Incheckning helger 15:00
utcheckning 11:00
- Endast bokning via mail.
- Uppge Let's deal kod och önskat datum vid
bokning.
- Dealen gäller måndag-lördag i mån av plats. I juli månad även onsdag-lördag.