letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i VimmerbyBoende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby (1 av 6)Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby (2 av 6)Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby (3 av 6)Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby (4 av 6)Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby (5 av 6)

Boende i stuga vid Astrid Lindgrens Värld på Oxgården i Vimmerby

1 595 kr
2 395 kr
Köpta
3
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Ta med familjen och bo på Oxgården i Vimmerby. Här bor ni i mysiga röda stugor med vita knutar med 4-8 bäddar. 5 minuter från Oxgården hittar ni Astrid Lindgrens Värld, så passa på att hälsa på Pippi, Emil, Ronja och många fler! (Obs! I dealen ingår inte inträde till Astrid Lindgrens Värld)

  Stuga för 4-6 personer
  1 595 kr
  2 395 kr
  Stuga för upp till 8 personer
  1 850 kr
  2 795 kr

  Det här ingår

  • Hyra av stuga på Oxgården i 1 natt
  • Ligger en kort promenad från Astrid Lindgrens Värld
  • Stugorna är nyrenoverade, 4–8 bäddar – möjlighet att hyra extra säng/barnsäng finns
  • Kostnadsfri parkering vid Oxgården

  Användarvillkor

  • Gäller incheckning vardagar t.o.m. 20 juni
  • Gäller incheckning alla dagar 11 augusti-22 september
  • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du väljer själv incheckningsdag så länge din vistelse inte varar över fredag och lördag 
  • Vissa datum är ej tillgängliga. Se kontaktuppgifter för löpande uppdatering
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av Oxgården bekräftad bokning gäller
  • Barnpolicy: Alla är välkomna
  • Inträde till Astrid Lindgrens Värld ingår ej
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende. Avbeställningsskydd för 225 kr finns att köpa till i samband med bokningen av stuga
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

  Mer om dealen

  Bo strax intill Astrid Lindgrens Värld!

  Astrid Lindgren behöver ingen presentation, hon är välkänd inte bara hos vuxna och barn i Sverige utan världen över. I den småländska orten Vimmerby ligger världen som är baserad på Lindgrens alla vackra böcker och berättelser. Kliv rakt in i Astrid Lindgrens Värld med din familj – roligt för de små, och nostalgiskt för de stora.

  Astrid Lindgrens Värld bjuder på en mängd extra aktiviteter i parken. Vissa av dem är uppvisningar och vissa av dem kan man både titta på och få möjlighet att själv testa.

  Oxgården i Vimmerby

  Bara några minuters promenad från Astrid Lindgrens Värld ligger Oxgården med nyrenoverade och väl utrustade stugor. Lakan och handdukar finns att hyra till en extra kostnad (hör med Oxgården). Stugorna i klassisk röd färg med vita husknutar rymmer 6-8 bäddar, men det finns möjlighet att hyra extra bädd eller barnsäng. Innergårdarna är helt bilfria för en säker barnmiljö och här finns även en god lekmiljö. I Oxgårdens reception har ni möjlighet att beställa frukostkorg, köpa glass, kaffe eller nybakat bröd m.m. Oxgården har en egen kostnadsfri parkering som räcker till alla våra gäster. För att slippa bilköer och avgifter vid parken är det därför smidigast att ställa bilen på Oxgården och gå den korta sträckan till parken. På Oxgården kan du även hyra de populära skrindor som går bra att ta med in i parken.

  Till middag erbjuder Oxgårdens restaurang familjevänliga menyer som taco- och thaibuféer samt självklart barnens favorit – pannkakor med sylt och grädde. Takeaway är möjligt för er som hellre föredrar att äta i stugan. 

  Säljes av

  Oxgården i Vimmerby AB
  Organisationsnummer: 556639-6767
  Bullerbygatan 2
  598 34 Vimmerby
  0492–188 70Ring
  Bokning görs via mail till hotellet.
  Uppge Let’s deal-kod vid bokning.