letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på LidingöSpa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (1 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (2 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (3 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (4 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (5 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (6 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (7 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (8 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (9 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (10 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (11 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (12 av 14)Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö (13 av 14)

Spa och boende för 2 inkl. 2-rätters middag hos Rönneberga på Lidingö

2 095 kr
2 995 kr
Köpta
100+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Rönneberga på härliga Lidingö i detta lyxiga unna er paket för två personer med övernattning i dubbelrum. Det som ingår är: frukost, spa och en 2-rätters middag. I spa-avdelningen finns en större pool att simma i och två bubbelpooler att välja mellan. Det finns även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu. I anslutning ligger ett gym som du också har möjlighet att använda.

Det här ingår

 • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
 • Spa-entré
 • 2-rätters middag
 • Frukost

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m 30 juni 2024
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Gäller vardagar och helger
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Avkoppling på vackra Lidingö

Bara 20 minuter från centrala Stockholm, På natursköna Lidingö, ligger Rönneberga – ditt andra hem. Dit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969 och nu har du chansen att spendera lite egentid i det läckra badhuset, njut av en middag komponerad av hotellets köksmästare som ni sköljer ner med ett vin utvalt av restaurangens sommelier.

Restaurang Verandan serverar modern husmanskost, där köket uppgraderat de skandinaviska smakerna med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig från deras rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen! Till lunch är det växtriket som spelar huvudrollen och med ett dignande buffébord av sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör. Alla måltider serveras med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss.

Rum med havsutsikt

Somna sött i ett härliga hotellrum, de flesta med havsutsikt, och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Säljes av

Rönneberga Lidingö
Organisationsnummer: 916602-1403
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö
-Köp dealen för att erhålla din unika kod.

-Kontakta hotellet med din bokningsförfrågan via mail.

-Uppge let's deal kod samt önskat datum vid bokning.

-Endast bekräftad bokning
utav hotellet gäller.