Se favoriter
Se kundvagn
Mus/tangentbord adapter Switch, PS4, Xbox One/360, PS3

Mus/tangentbord adapter Switch, PS4, Xbox One/360, PS3

259 kr
299 kr
Köpta
7
Spara
13%
Lägg till deal till favoriter
Den här smarta mus & keyboard adaptern som möjliggör att du kan använda mus och tangentbord istället för spelkontrollen när du spelar konsolspel. Fungerar för de flesta konsoler, spel, mus och tangentbord.

Produktinformation

  • Mus och keyboard till konsolspel
  • Byt enkelt med adaptern
  • Bred kompatibilitet
  • Plug & play

Användarvillkor

  • Leveranstid: 1-3 dagar
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Spela ditt TV-spel på Switch, PS4, Xbox One/360, PS3 - med mus och tangentbord : Spel på PC eller konsol? Världarna går allt mer in i varandra och idag kan du spela på konsoler med utrustning och tillbehör som tidigare endast fanns för PC. Till de senaste nyheterna hör den här smarta mus & keyboard adaptern som möjliggör att du kan använda mus och tangentbord istället för spelkontrollen när du spelar konsolspel. Du får tillgång till bättre metoder att kontrollera spelet vilket givetvis ökar spelglädjen.

Multikompatibel adapter: Switch-adaptern fungerar inte bara med Nintendo Switch utan är även kompatibel med PS4, PS 3, Xbox One, Xbox 360 och andra plattformar. Den använder den ursprungliga spelkontrollen som en "guide" och kan ställa in valfri knapp på tangentbordet och musen som en knapp på kontrollen.

Plug & Play: Adaptern är kompatibel med de flesta tangentbord, möss och spel. Enkel installation - Plug & Play. Framtida programuppdateringar (firmware) är möjliga.

 

Specifikationer: 

Färg: Svart

Storlek: 6,5 / 6 / 1,5 cm

 

Paketet inkluderar:

1 x Mus/Adapter till spelkonsoler

Deal säljes av

INF company AB
Organisationsnummer: 5567059349