Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fikaHotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (1 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (2 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (3 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (4 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (5 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (6 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (7 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (8 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (9 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (10 av 12)Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika (11 av 12)

Hotellnatt för 2 i Stockholm inkl. välkomstdrink och fika

895 kr
1 499 kr
Köpta
30+
Spara
40%
Lägg till deal till favoriter

Vare sig du ska unna dig en mysig shoppinghelg eller bara vill ha en trevlig weekend i huvudstaden ska du självklart också unna dig ett mysigt boende! Det gör du på Connect Hotel City på Kungsholmen – centralt boende med enkla kommunikationer till alla stadsdelar. 

Det här ingår

  • Boende i hotellets superior-rum, Connect Art Large
  • Frukost
  • Tillgång till bastu
  • Incheckningsfika och alkoholfri välkomstdrink

Användarvillkor

  • Dealen gäller gäller från 1/1 till 30/4-2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • För extrasängar vänligen kontakta hotellet direkt
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter reserverat boende. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Centralt boende med närhet till det mesta

Upplev vackra Stockholm och bo prisvärt mitt på Kungsholmen på Connect Hotel City, ett modernt hotell med fräscha hotellrum. Hotellet finner du strategiskt beläget på Fridhemsplan, bland lummiga kanaler och grönska samtidigt som du har citypulsen direkt runt hörnet. Kungsholmen erbjuder flertalet restauranger, barer och caféer blandat med trevliga promenadstråk längs kanalen. Från Fridhemsplan tar du dig enkelt vidare till Stockholms alla sevärdheter antingen till fots eller med tunnelbana/buss.

Deal säljes av

Connect City AB
Organisationsnummer: 556796-2633
Alströmergatan 39
11247 Stockholm
För att boka rum vänligen maila [email protected]
- Dealen gäller alla dagar i mån av plats.
- Bokas via mail, uppge Let's Deal Kod och
önskat datum.
- Endast av hotellet bekräftade bokningar
gäller.
- Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://connecthotels.se/covid-19/