letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Universal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 PackUniversal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 Pack (1 av 4)Universal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 Pack (2 av 4)Universal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 Pack (3 av 4)

Universal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 Pack

69 kr
199 kr
Köpta
6
Spara
65%
Lägg till deal till favoriter
Upptäck den ultimata lösningen för att organisera dina kort på ett smidigt och stilfullt sätt! Vår Universal Kortficka i silikon är den perfekta följeslagaren för alla som vill hålla ordning på sina

Produktinformation

  • Högkvalitativt Silikon: Tillverkad av högkvalitativt silikon är vår kortficka både tålig och flexibel, vilket gör den idealisk för att förvara och skydda dina kort
  • Silikonets mjukhet gör också att den smidigt anpassar sig till antalet kort du behöver bära med dig
  • Universal kortficka/korthållare för mobiltelefoner 2 Pack
  • Upptäck den ultimata lösningen för att organisera dina kort på ett smidigt och stilfullt sätt
  • Vår Universal Kortficka i silikon är den perfekta följeslagaren för alla som vill hålla ordning på sina viktigaste kort, oavsett om det är kreditkort, ID-kort, eller visitkort

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Upptäck den ultimata lösningen för att organisera dina kort på ett smidigt och stilfullt sätt! Vår Universal Kortficka i silikon är den perfekta följeslagaren för alla som vill hålla ordning på sina viktigaste kort, oavsett om det är kreditkort, ID-kort, eller visitkort.

Högkvalitativt Silikon: Tillverkad av högkvalitativt silikon är vår kortficka både tålig och flexibel, vilket gör den idealisk för att förvara och skydda dina kort. Silikonets mjukhet gör också att den smidigt anpassar sig till antalet kort du behöver bära med dig.

Enkel Installation: Den självhäftande 3M-klistret på baksidan av kortfickan gör att den är lätt att fästa på de flesta ytor. Det bästa är att 3M-klistret är speciellt utformat för att inte lämna några kladdiga eller irriterande rester efter sig när du vill ta bort eller flytta fickan.

Kompakt och Praktisk: Med måtten 88 x 57 mm är vår Universal Kortficka i silikon perfekt dimensionerad för att passa i plånböcker, mobilskal, eller som en fristående lösning. Aldrig har det varit så enkelt att ha dina viktigaste kort till hands när du behöver dem.

Stilrent Designad: Kortfickans minimalistiska och eleganta design gör den till ett stilfullt tillägg till din vardagliga utrustning. Den är tillgänglig i flera färger, så du kan välja den som passar din personliga stil bäst.

Säg adjö till klumpiga plånböcker och besvärliga kortfodral. Vår Universal Kortficka i silikon erbjuder den ultimata enkelheten och bekvämligheten när det kommer till kortförvaring. Beställ din kortficka idag och upplev en smidigare och mer organiserad vardag!
Telefon ingår ej.

Säljes av

MobiloTeknik
Organisationsnummer: 559274-0129