letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Massageroller Y formad ett Mångsidigt Massageverktyg för Hela KroppenMassageroller Y formad ett Mångsidigt Massageverktyg för Hela Kroppen (1 av 2)

Massageroller Y formad ett Mångsidigt Massageverktyg för Hela Kroppen

129 kr
149 kr
Köpta
1
Spara
13%
Lägg till deal till favoriter
Detta massageverktyg erbjuder en heltäckande lösning för avslappning och muskelavlastning med sitt stadiga och ergonomiska grepp. Med två separata silikonrullar som är placerade i en vinklad

Produktinformation

  • Material: Återvinningsbar ABV-plast, silikon
  • Mått: 16 x 22 x 4 cm
  • Två olika silikonrullar för att enkelt kunna massera ben, armar och allt möjligt
  • Varorna skickas snarast från Svenskt lager!
  • Ökar blodcirkulation och kan hjälpa dig med att ta hand om hela din kropp

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Detta massageverktyg erbjuder en heltäckande lösning för avslappning och muskelavlastning med sitt stadiga och ergonomiska grepp. Med två separata silikonrullar som är placerade i en vinklad position, är det perfekt utformat för att effektivt bearbeta ben, armar och andra krökta områden på kroppen. Dess användningsområde sträcker sig också till att ge lindring åt rygg-, nack-, bröst- och mageområden. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa massagens intensitet efter dina behov genom att enkelt justera det centrala reglaget upp eller ner, vilket ger en skräddarsydd och skonsam eller djupare och mer intensiv massageupplevelse beroende på preferens och känslighet. 

Säljes av

JQ8
Organisationsnummer: 670830-XXXX